Försäljningsinriktad KAM / Fältsäljare

Försäljningsinriktad KAM / Fältsäljare

Koenig & Bauer går framåt och vi utökar nu vårt team, vill du vara med och växa med oss? Vi söker en driven och försäljningsinriktad person som är intresserad av en roll där även dina tekniska kunskaper kommer väl till pass. Vi är ett välmående bolag som levererar märksystem till stora och medelstora företag inom en rad olika branscher.

Dina arbetsuppgifter blir till största del attutveckla befintliga kunder med ansvar för hela försäljningscykeln. Försäljningen innefattar hela företagets produkt- och tjänsteutbud. Du förväntas även skapa nya kundkontakter, samt ta emot förfrågningar och medverka på mässor. Du blir en viktig del i att utveckla vår sälj och marknadsplan, samt att lägga upp säljstrategier och planer. Ditt distrikt kommer sträcka sig ifrån Gävle ner till Skåne, och du är därför öppen för att ta några nätter på hotell då du åker ut och är borta några dagar i stöten. Vi räknar med mellan 20-40 övernattningar per år, men detta beror såklart på hur du själv väljer att lägga upp arbetet.

Som person drivs du av att göra affärer och stimuleras av relationsskapande och kundkontakt.Det är en fördel om du kommer ifrån tillverkande industri, så som livsmedel eller läkemedel, men det är inget krav. Önskvärt är om du är fältsäljare idag med goda resultat, men är du förslagsvis tekniker eller jobbar inom sälj-support och är motiverad att axla en renodlad fältsäljarroll, så är det också intressant för oss. Viktigast är ditt mind-set och din vilja och öppenhet att lära. För att få ut så mycket som möjligt av kundmötena och leverantörs-kontakterna, ser vi helst att du har en teknisk utbildning i grunden och talar svenska och engelska obehindrat. För övrigt är du är en positiv och samarbetsvillig person.

Hos oss ingår du i ett trevligt team med bra laganda och ett prestigelöst arbetssätt. Här jobbar du med frihet under ansvar och du har goda möjligheter att påverka och utveckla arbetssättet. Du kommer utgå ifrån vårt kontor i Stockholm eller Linköping.

Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Ansöker gör du via annonsen. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!

Läs mer om oss här: https://www.allen.se/
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (4 dagar kvar)