Frontend-utvecklare till Knowit Experience!

Frontend-utvecklare till Knowit Experience!

Vill du jobba på en digital fullservicebyrå som värdesätter gemenskap och personalutveckling? Knowit Experience är den digitala fullservicebyrån med kreativ höjd och tekniskt djup. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kollegor bygga webbplatser, e-commerce och skräddarsydda lösningar till Knowits kunder, som oftast finns bland regionens stora företag och organisationer. Din roll är att tillsammans med kollegorna skapa lösningar som levererar värde och möter kundens behov. Du behöver trivas med att arbeta nära kund, med förståelse för kundens affär, och kunna hjälpa till att driva kunden framåt. Vi söker nu både utvecklare och testare,Vi eftersöker främst er som är seniora men också juniora kan vara aktuella. I denna tjänst kommer du sitta inhouse hos Knowit Experience tillsammans med de andra i ditt team.

Din profil

För att kunna lyckas i denna roll ser vi att du har:
  • Tidigare erfarenhet av moderna Javascript ramverk
  • Relevant utbildning inom programmering
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av React, AngularJS eller Vue
  • Erfarenhet av CMS verktyg
Villkor

Ort: Linköping
Start: Överenskommelse

Rekryteringsprocessen hanteras av Framtiden AB och kunden önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Framtiden AB.

Urval till tjänsten hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Knowit bär på stor passion och entusiasm för skapa värdefulla digitala upplevelser och lösningar. De både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra dagligen. Knowit är ett bolag som alltid strävar efter att bli bättre, och det blir de genom att värdesätta initiativ och ge varje medarbetare chans till att växa hos dem. Något som är lika viktigt för Knowit är att du som medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid, allt för att du ska må bra.

Knowit är både små och stora i det avseendet att de på Knowit Experience Linköping är 20 härliga människor, samtidigt finns tryggheten av att vara en del av Knowit-koncernen med över 2 600 medarbetare. Deras kontor ligger centralt i Linköping på Klostergatan 13 där de har ytterligare 50 kollegor från våra systerbolag Knowit Insight och Knowit Solutions. Just nu jobbar de flesta av de hemifrån, men med nära digital kontakt med både din chef och dina kollegor. Vi ser alla fram emot när vi kan jobba som vanligt på kontoret igen, äta fredagsfrukost tillsammans och garva med kollegorna.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.