Utbildningsansvarig Region Mid/North, KONE AB

Utbildningsansvarig Region Mid/North, KONE AB

Rollen som Utbildningsansvarig passar perfekt för dig som besitter erfarenhet av att coacha, lära ut men framförallt är det viktigaste att kunna inspirera andra. Du kommer i rollen som utbildningsansvarig ha ansvaret för KONE ABs interna utbildningar som rör installationsmetoder inom våra produkter Hiss.

Då det är av stor vikt att utbildningarna som genomförs lever upp till krav och regler som ställs kommer du att vara ansvarig för området. Inledningsvis får du en gedigen introduktion och kommer att läras upp av en kollega för att på bästa sätt komma på banan.

De dagar som du inte levererar utbildning så skapar, anpassar och planerar du kommande utbildningar tillsammans med dina kollegor i ditt team riktade mot våra tre regioner i Sverige.

En stor del av ditt arbete ingår det såklart att också vidareutbilda dig själv, hålla dig uppdaterad på ny teknik och kommande digitaliserad framtid inom vår produktportfölj.

Vi kommer lägga stor vikt kring dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska se möjligheter, ha mycket god pedagogisk förmåga i kombination med stor teknisk förståelse. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad.

För att lyckas i tjänsten vill vi att du :

· Har ett stort engagemang för människor och utbildning, att du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse våra tekniker med relevant kompetens

· Har förmågan att driva flera frågor parallellt och tycker om att arbeta operativt. Vidare arbetar du gärna nära dina kollegor och agerar lagspelare.

Din bakgrund

Eftergymnasial utbildning inom ex Maskinteknik/Industri och Installation eller inom annat relevant utbildningsområde. Erfarenhet från branschen, starkt meriterande. Obehindrad svenska i tal och skrift, och goda kunskaper i engelska, mycket goda kunskaper i Office-paketet, B-körkort ett krav. Du som söker tjänsten tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt är van vid att själv strukturera ditt tillvägagångssätt och planera ditt eget arbete. Vidare har du en förmåga att få med dig andra och trivs med att tala inför grupp. Du är välformulerad samt har förmågan att lyssna in andra och anpassa dig till situationen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-06-17. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Magnus Olofsson 070 2505731 alt
Rekryteringsspecialist Lena Sjö på tfn 010-2184030

Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Du måste tycka det är kul att vara ute på resande fot eftersom jobbet innebär mycket resor i tjänsten och din bostadsort kan vara någonstans i distriktet
Mid/North, från Jönköping och uppåt i Sverige

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon 010-2184030
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 17 juni 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare.
KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se