Servicetekniker Linköping

Servicetekniker Linköping

Vi söker nu efter en teknikintresserad och driven
Servicetekniker
till vårt kunniga team i Linköping. Ditt ansvar kommer, tillsammans med övriga teamet, innebära att ni skapar mervärde för våra kunders byggnader, vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga. Våra hissar garanterar ett fantastiskt person- och varuflöde i alla sorters byggnader – från de minsta bostadshusen till världens högsta skyskrapor!


Teamet i Linköping kännetecknas av en bra teamkänsla med god stämning och högt i tak, vi bryr oss om varandra, hjälps åt när det behövs. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.


Du ska till exempel:

Hitta lösningar inom service/underhåll och övervaka ute hos våra kunder för att maximera säkerheten, samtidigt som driftstopp och kostnader ska minimeras.


Planera, organisera och utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt, prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg.


Vara strukturerad, driftig och håller god ordning och reda med en god förmåga att effektivt planlägga arbetsdagen


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad Industri- Underhåll- El eller Automations utbildning, gymnasial eller från Yrkeshögskolan, eller annan utbildning vi bedömer likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har några års erfarenhet från arbete med felsökning inom elkomponenter, jobbat med styr och regler, och med ett stort intresse av teknik och mekanik. B körkort är ett krav och du måste behärska svenska och engelska. Har du erfarenhet från hissbranchen är det mycket meriterande.


Som person är du noggrann och serviceinriktad person som har god förståelse av förebyggande underhåll och dess utveckling. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag, jobbar självständigt med stort ansvar. Som person trivs du och tycker det är roligt att bemöta och vara behjälplig mot våra kunder för långsiktiga kundrelationer.

Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse. Arbetsberedskap ingår i tjänsten. Du har egen servicebil, med möjlighet att utgå från bostaden.


Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-04-15 Har du frågor är du välkommen att kontakta: Mickael Stendahl Distriktschef på tfn 010-21 84 017 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö på tfn 010-218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 15 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONEs uppdrag


är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se