Driftig varuhuschef till varuhuset i Linköping

Driftig varuhuschef till varuhuset i Linköping

Är du en ambitiös och driven chef som är van att arbeta i varuhusmiljö som också vill vara bidragsgivare i varuhusets ledningsgrupp. Vill du vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!

K-rauta går en spännande framtid till mötes och är nu på jakt efter ytterligare en varuhuschef som är av det rätta virket. Rollen innebär att du kommer ansvara för drift och skötsel av vårt varuhus i Malmö. Som Varuhuschef ingår du i varuhusets ledningsgrupp där du blir en viktig del i det strategiska arbetet mot varuhusets mål. Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision.

Vi söker dig som är hårt jobbande, flexibel och som vill leda och motivera dina medarbetare, nå resultat och driva K-rauta framåt.

Arbetsuppgifter & Ansvarsområden
I rollen som Varuhuschef kommer du ha det övergripande ansvaret för varuhusets resultat, lager, drift, schemaläggning samt personal. I arbetsuppgifterna ingår att dagligen följa upp resultat och nyckeltal samt att ansvara för framtagande och verkställande av varuhusets affärsplan och budget. Varuhuschefen har yttersta ansvaret för hela varuhusets verksamhet och rapporterar direkt till
Regionchefen.

Du kommer aktivt leda och utveckla varuhusets ledningsgrupp och ansvara för att alla chefer har rätt kunskaper och verktyg i chef- och ledarskapsfrågor. Du behöver även kunna leda, delegera och fördela arbetet utifrån krav, behov och enligt gällande rutiner och regler för att maximera varuhusets resultat.
Som Varuhuschef ska du säkerställa att varuhuset följer svenska lagar och förordningar samt vårdar fastigheten och dess inventarier. Du kommer även ansvara för att alla arbetar enligt beslutat arbetssätt och följer de processer som gäller.

Du ska genom ett starkt ledarskap säkerställa att vårt koncept efterlevs samt verka för ökad försäljning och driva kundbemötandet framåt.
Mer info
Kontaktperson David Menvall
Telefon 070-431 54 11
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.