Butiks- och lagermedarbetare - extrapersonal

Butiks- och lagermedarbetare - extrapersonal

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar antingen i varuhuset eller ute på vår byggård, dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa kunden på bästa sätt. Det innebär bland annat försäljning, varuexponering och kassaarbete. Alltid med en hög servicenivå med kunden i focus. Du kommer att ansvara för att alla kunder lämnar varuhuset nöjda, att ge korrekt information till kunderna samt att arbeta för den bästa arbetsmiljön i varuhuset. Tjänsten är extra på helger, vardagar och eftermiddag/kväll, omfattningen kan variera beroende på behov.

Din profil
Du har gymnasieutbildning och datorvana, dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med försäljning eller kassa. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är meriterande. Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ, utåtriktad och trivs att samarbeta med andra. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och lever efter mottot att ingenting är omöjligt.

Ansökan
Känns rollen som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten? Hör då gärna av dig till platschef Jonas Gustavsson, jonas.gustavsson@k-rauta.se eller 070-431 09 60.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jonas Gustavsson
Telefon 070-431 09 60
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida http://www.k-rauta.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.