Apputvecklare till sångglada Joyvoice

Apputvecklare till sångglada Joyvoice

Om uppdraget:

Vill du jobba som apputvecklare i en sjungande bransch? Vill du vara en del av ett team som präglas av gemenskap? Ta chansen att bli vår nya kollega!

Joyvoice är Sveriges största kursverksamhet inom körsång, som finns tillgänglig för alla som vill sjunga, oavsett ålder eller förkunskap. Men din roll på Joyvoice handlar snarare om teknik än sång.

Vi på Joyvoice söker nu en ny kollega till vårt familjära team på 7 kollegor i centrala Linköping. Som apputvecklare kommer du ha en viktig roll hos oss då verksamheten har drygt 21.000 deltagare varje termin som använder appen som du kommer vara med och bygga upp samt utveckla. I appen kommunicerar körledare och deltagare via chatt, nätverkar samt delar bilder och filmer, här finns även terminsinformation, låtbank och en ganska avancerad musikspelare.

Till en början kommer du bland annat bygga upp en ny app. Den som redan finns idag är byggd i ett ramverk som inte klarar av de tekniska uppdateringarna som nu behövs. Appen kommer därför att flyttas från Ionic till React Nativ, och det är här du få en väldigt viktig roll hos oss.

De tekniker du till en början kommer att jobba mest i är Ionic, React Nativ, PHP, Vuejs och Linux. Utöver att få all typ av körverksamhet att fungera i appen kommer du även att få den att kommunicera med Joyvoice affärssystem.

Vi på Joyvoice har stora ambitioner att växa, både lokalt och globalt. I takt med detta blir din roll allt mer omfattande, på sikt kommer du vara involverad i att utveckla nya internsystem och komma med nya tekniska idéer och förslag!

Vi söker dig som:

Vi söker dig som vill ha en flexibel roll inom apputveckling och som har bra koll på React Native. Du har till fördel programmerat en del hemma, kanske byggt upp en egen app eller gjort ett spel?

Som person är du trygg i dig själv, initiativrik och klarar av att jobba självständigt. Självklart finns kollegor på plats för att hjälpa dig att komma in i din nya roll och vara en hjälpande hand.

Du har till fördel pluggat till högskoleingenjör eller motsvarande, men är du självlärd och riktigt duktigt är du också välkommen med din ansökan!

Om anställningen:

Provanställning 6 månader, därefter möjlighet till tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100%.

Startdatum:

Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intervjuer och urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag!

Allmän information:

Skicka din ansökan med personligt brev och CV direkt via mail till jobb@joyvoice.se. Eventuella frågor besvaras också via denna mail.

Ort:

Linköping

Lön:

Lön enligt överenskommelse. Lämna löneanspråk i din ansökan.
Mer info
Email Mejla Joyvoice World Choirs AB
Område Linköping
Yrkesroll App utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://joyvoice.se/
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Joyvoice är Sveriges största koncept vad gäller kurser i körsång. Vi finns idag över hela landet och har ca 150 anställda kursledare och fler än 200 körer med drygt 21.000 sångglada deltagare varje termin. I Joyvoice koncept används inte noter för att lära ut musik, utan alla låtar och stämmor lärs ut av våra kursledare under körrepen genom vår app och förinspelade musikbakgrunder. Själva kärnan i verksamheten är just Joyvoice egna app som är uppbyggd som vårt egna "sociala medier " där både anställda på huvudkontoret, anställda körledare ute i landet samt alla våra deltagare kan kommunicera.

Du kan känna dig trygg i att hamna på en arbetsplats som präglas av en genomarbetad och tydlig värdegrund. Joyvoice fokuserar på att skapa en familjär känsla där alla känner sig välkomna, delaktiga, värdefulla och inkluderade i Joyvoicefamiljen.