Duktig truckförare med skjutstativsvana

Duktig truckförare med skjutstativsvana

Skjutstativsförare som är van vid höga lyft.
En av våra kunder behöver hjälp då dom ska byta lagerlokal. Vana av att köra skjutstativstruck krävs.

Om tjänst
Uppdraget kommer pågå under 4-6 veckor och för att förlänga arbetstiden ser vi gärna att du också har erfarenhet av att skifta däck på personbilar, du kan t ex. ha gått fordonsteknisk utbildning.

Arbetsuppgifter
Med din truck som arbetsredskap lyfter du ner befintliga pallar från sin lagerplats tills lagret är tomt och sedan lyfts dom upp på rätt plats i nya lokalen.

Vem söker vi till denna tjänst?
Du som är van att köra skjutstativstruck, flexibel, morgonpigg och tycker om att med kort varsel få nya uppgifter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att skifta hjul på personbilar.

Krav
Truckkort B3

Prata flytande Svenska

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision att skapa framgång för individer och organisationer!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 5 nov 2020 (12 dagar kvar)