Utvecklare c# asp.net till härligt företag i linköping

Utvecklare c# asp.net till härligt företag i linköping

Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi efter en utvecklare C# ASP.NET med kompetensnivå 3. Du kommer att vara med i alla delar av utvecklingsprocessen, det vill säga från ax till limpa. Du kommer arbeta med front-end och Backend och det handla om ny-/vidare- utveckling av funktionalitet, anpassningar, implementering, integrationer. Kunden jobbar med C# Asp.net Web Forms, MVC och SQL Server så det behöver du behärska. Ni kommer att vara fyra personer i samma team.

Kvalifikationer

C#
Asp.net Web forms
SQL Server
MVC

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, prestigelös och självgående. Du är mycket kommunikativ, social och du är en lagspelare som gillar när det är högt tempo. Vidare är du väldigt flexibel och är en duktig problemlösare. Du är kreativ och gillar att komma med förslag på förbättring.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-11-01 tom 2020-06-30 med stor chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande.
Sökord: C# ASP.NET, Utvecklare, SQL Server
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.