Lacktekniker till Linköping

Lacktekniker till Linköping

Vill du satsa på dig själv? Anta utmaningen att göra din karriärresa hos oss på Engströms Bil! Vill du satsa på oss så kan vi lova att vi satsar på dig! Vi känner oss stolta över våra välutbildade och engagerade tekniker och lägger stort värde vid din kompetens och framtida kompetensutveckling. Engströms Bil som arbetsplats präglas av öppenhet och värme med kundupplevelsen i fokus. Just nu söker vi en lacktekniker i Linköping.

Arbetsuppgifter
Som lacktekniker i Linköping har du ett varierande och tempofyllt arbete där ingen skada är den andra lik. I rollen kommer du i första hand att färdigställa objekt inför lackering. Då vi strävar efter variation och flexibilitet i arbetet kan du på sikt komma att utföra fler arbetsmoment inom fordonslackering. Du ansvarar för att arbetet utförs enligt de riktlinjer som är uppsatta från fabrik och MRF. Som färdigställare är en du en del av ett tydligt arbetsflöde där en noggrann överlämning är avgörande. Trots att tjänsten i sig inte innefattar någon direkt kundkontakt är det väldigt viktigt att ditt arbete motsvarar kundens förväntningar och de gemensamt uppsatta kvalitetskrav som finns på avdelningen. I en lackverkstad är effektivitet a och o och där blir ditt arbete som lacktekniker värdefullt då vi tillsammans ska jobba för att nå en så hög grad som möjligt vad gäller effektivitet och kundnöjdhet.

Din person
Bortsett från ditt engagemang och driv så ser vi att du är en person som värdesätter att leverera ett arbete där kvalité står i fokus. Du har en mycket god känsla för att göra det lilla extra för att underlätta i vår produktionsprocess och för att göra våra kunder nöjda. Vi söker dig som är lugn och metodisk i arbetet. Du har en god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt, du bidrar till att skapa en god teamkänsla för att vi gemensamt ska uppnå våra uppsatta mål. I våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Kvalifikationer
För att bli en duktig lacktekniker bör du ha gått fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseriteknik/lackering alternativt vara självlärd men med ett antal års yrkeserfarenhet av lackering. B-körkort är ett krav för tjänsten och du bör kunna hantera det svenska språket i tal och skrift. Det finns stora möjligheter att du med tiden kommer utvecklas i din roll och vidga dina kompetenser inom lackverkstadens olika arbetsmoment utifrån din egen vilja och attityd.

Övrig information
Tjänsten är på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att ringa eller maila vår Teamledare Roger Thellgren på 013-23 30 93 alternativt roger.thellgren@engstromsbil.se.

Känns detta som rätt uppdrag för dig? Sista ansökan är 22 maj men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan redan idag!

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Krav
  • Erfarenhet av dagens bilteknik
  • Fordonsteknisk utbildning med inriktning mot karosseri
  • B-körkort
  • God datorvana
Meriterande
  • Några års arbetslivserfarenhet som lacktekniker
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Engströms är en privatägd företagsgrupp som drivs av tredje generationen Engström. Företaget har anor från 1920-talet och har försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Engströms är auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Scania. Vi på Engströms strävar efter att ge dig ett förstklassigt kundomhändertagande och ekonomiskt bilägande. När du besöker oss är förhoppningen att du finner en god tillgänglighet, hjälpsam och engagerad personal samt ett intressant utbud av nya och begagnade bilar. Vi är kvalitetscertifierade enl. ISO 9001 och miljöcertifierade enl. ISO 14001.