Digital marknadsspecialist och leadshanterare

Digital marknadsspecialist och leadshanterare

Vill du vara med och driva Engströms digitaliseringsresa? Fordonsbranschen står inför stora förändringar. Köpbeteenden förändras och kontakten med våra kunder digitaliseras i allt högre grad. Den digitala upplevelsen för våra besökare är viktig för oss och har stor betydelse för vår verksamhet. Därför söker vi nu en digital marknadsspecialist.

Om rollen
Som digital marknadsspecialist kommer du ansvara för att planera, uppdatera och följa upp vår digitala närvaro för att öka vår försäljning. Du kommer att ha en betydande roll i framtagningen av koncernens strategi för digital marknadsföring samt utveckling av koncernens hemsida. Rollen är också en nyckelfunktion för att säkerställa att våra leadskanaler in i bolaget hanteras effektivt och med kvalitet. En del av rollen handlar även om att utbilda organisationen, samt kommunicera strategi, processer och rutiner inom detta område.

Vem är du?
Det här är jobbet för dig som är en positiv och engagerad lagspelare och brinner för digital marknadsföring. Du är prestigelös, tycker om att arbeta strukturerat i ett högt tempo och du vågar samtidigt utmana gamla rutiner.

Du trivs bäst i en miljö där du får stort handlingsutrymme och får använda ditt naturliga driv och din förmåga att arbeta målinriktat. Vi ser att du är en god kommunikatör och kreativ projektledare med relationsskapande egenskaper som inte är rädd att fatta beslut. Du är en naturlig service-/sälj- och kundorienterad person. I våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har en eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring eller motsvarande.

Vi tror att du har flerårig erfarenhet inom marknadsföring, med fokus på digitala kanaler, från tex mediabyrå, reklambyrå eller marknadsavdelning. Meriterande om du har tidigare erfarenhet i omställning mot digital försäljning.

Vi fäster stor vikt vid i att du har goda kunskaper och erfarenhet av SEO, AdWords, Google Analytics, WordPress (eller liknande) och Social Media. Du har även goda färdigheter i de viktigaste grafiska program i Adobe Creative Cloud. Goda färdigheter av Office-paketet är också väsentligt.

Du har självklart god kunskap i det svenska språket, både i tal och skrift, samt hanterar det engelska språket.

Tjänsten kräver B-körkort.

Övrig information
Tjänsten är på heltid med placeringsort Linköping. Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att ringa eller maila vår Kommunikationschef Lotta Hellgren 013-25 50 32 alternativt lotta.hellgren@engstromsbil.se.

Känns detta som en roll för dig? Sista ansökan är 9 februari men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan redan idag!

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Engströms är en privatägd företagsgrupp som drivs av tredje generationen Engström. Företaget har anor från 1920-talet och har försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Engströms är auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Scania. Vi på Engströms strävar efter att ge dig ett förstklassigt kundomhändertagande och ekonomiskt bilägande. När du besöker oss är förhoppningen att du finner en god tillgänglighet, hjälpsam och engagerad personal samt ett intressant utbud av nya och begagnade bilar. Vi är kvalitetscertifierade enl. ISO 9001 och miljöcertifierade enl. ISO 14001.