Samordnare/verksamhetsplanerare till Alltema AB i Linköping

Samordnare/verksamhetsplanerare till Alltema AB i Linköping

Samordnare/verksamhetsplanerare till Alltema AB i Linköping
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent People Sweden AB en samordnare/verksamhetsplanerare till Alltema AB i Linköping. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att ha frihet under ansvar och av att nå resultat tillsammans med ditt team. Vill du vara med på Alltema ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent People Sweden AB!

Om jobbet som samordnare

I rollen som samordnare ansvarar du för att svara i telefon samt ge offerter. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team planera verksamheten samt sitta i reception. Rollen som samordnare är väldigt bred. Det krävs att man är socialt kompetent som person och trivs med att skapa nya relationer.

Är du rätt för rollen som samordnare?

Alltema AB söker dig som har erfarenhet av arbete inom el-branschen eller arbete som samordnare. Dessutom har du god datorvana, B-körkort och goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Saknar du erfarenhet men tror du är helt rätt person för jobbet ska du söka ändå!

Det är meriterande om du har god datorvana och jobbat i olika system.

Alltema är Östergötlands självklara val som installationsfirma och som arbetsgivare
ALLTEMA samverkar med kunder i projektering, installation och service av kvalificerade tekniska lösningar inom elinstallation, solenergi, laddstolpar och andra miljövänliga installationer inom el. Vi levererar så gröna lösningar vi kan till högsta möjliga kvalitet och det mest kostnadseffektiva som är möjligt.
Vi vänder oss till fastighetsägare, industrier, byggföretag, offentlig sektor likaväl som privatpersoner. Vårt samarbete med kunder bygger på långsiktigt och ömsesidigt förtroende. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitet, säkerhet, ansvar och hållbarhet.
Alltema värdesätter god attityd, mycket glädje, bra kontroll samt jobbar utifrån värderingarna:
  • Vi håller vad vi lovar.
  • Vi kommunicerar gärna innan problem uppstår.
  • Vi tar ansvar för att det är rent när vi lämnar platsen.
  • Vi är innovativa och effektiva, om vi inte kan på papperet vara billigare än konkurrenterna ska vi vara bättre och effektivare krona för krona.
För såväl oss på Jobandtalent People Sweden AB som Alltema AB är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta Account Manager Tolga Demir via e-post: tolga.demir@jobandtalent.com.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Linköping

Typ av anställning: visstidsanställning på 6 månader innan övertag av kund

Tillsättning: enligt överenskommelse

Lön: enligt överenskommelse

Om Jobandtalent People Sweden AB

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Kontaktperson Tolga Demir
Telefon 0730343540
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/