Extrajobb som scenbyggare

Extrajobb som scenbyggare

Extrajobb som scenbyggare
Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom är väldigt mångsidigt? Har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent fler montörer till kund i Linköping. Som anställd hos vår kund får du jobba i trevliga lokaler i utkanten av Linköping och Stora och härliga lokaler i Linköping. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som montör

I rollen som montör ansvarar du för att Bygga scener och omställning till några av de största artisterna.

I tjänsten ingår arbete på kvällar och helger.

Är du rätt för rollen som scenbyggare?

Vi på Jobandtalent söker dig som har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift och kunskaper i ritningsläsning.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet.

Det är meriterande om du har Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Om vår kund

Kunden marknadsför och utvecklar Linköping som en av de ledande besöks-, evenemangs- och mötesdestinationerna. Kunden skapar fler upplevelser för alla.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta personalansvarig Arian Macak via e-post: arian.macak@jobandtalent.com eller telefonnummer: 0734126479.

Sista ansökningsdag är den 7 juni 2022 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Linköping

Typ av anställning: konsultuppdrag

Sista ansökningsdag: den 7 juni 2022

Om Jobandtalent

Som konsult hos Jobandtalent arbetar du hos välkända företag i olika branscher, med fast lön och trygg anställning.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent