Elmontör till kund i Norrköping

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Motiveras du av att ha högt uppsatta mål och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Jobandtalent People Sweden AB en elmontör till kund i Norrköping. Vi söker framför allt dig som är målmedveten och handlingskraftig i din yrkesroll. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som elmontör går först och främst ut på att arbeta med lödning samt montering av säkringar och andra elkomponenter samt montera kretskort, kablar och andra komponenter i elektroniska produkter. Du kommer dessutom att bidra till att utföra avsyning och sluttestning samt montera, underhålla och reparera elektriska anläggningar och maskiner.

Det dagliga arbetet innefattar även att

läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

arbeta med montering av såväl stora som små komponenter utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet

Kvalifikationer

Jobbet som elmontör är för dig som har erfarenhet av arbete som elmontör eller godkänd gymnasieutbildning inom el. Därtill krävs det att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Sist men inte minst utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt.

För såväl oss på Jobandtalent People Sweden AB som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta Account Manager Tolga Demir via e-post: tolga.demir@jobandtalent.com.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Norrköping

Typ av anställning: allmän visstidsanställning Tillsättning: så snart som möjligt

Om Jobandtalent People Sweden AB

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Kontaktperson Tolga Demir
Telefon 0730343540
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/