Personlig assistent till kille i 30-årsåldern i Linköping

Personlig assistent till kille i 30-årsåldern i Linköping

Jag är en kille i 30-årsåldern som är aktiv och tränar dagligen och söker en personlig assistent. Jag går gärna på musikkonserter på grund av mitt musikintresse.
Jag är en social person som är pratglad och därför söker jag dig som är social, har empatisk förmåga, är lyhörd och har en god förståelse för mina behov. För att minska missförstånd är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Du ska vara en skojfrisk person med glimten i ögat. Samtidigt ska du vara konsekvent, det är viktigt att man kan läsa av situationen och vara lyhörd.

Jag har en neurologisk muskelskada och dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med allt som dyker upp i vardagen. Det innebär bland annat att du hjälper till med matlagning, hushållssysslor, av- och påklädning, personlig hygien, följer med på ärenden och aktiviteter. Du får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent. Det är dock inte ett krav då det viktigaste är att din och min personkemi fungerar väl ihop!

Om anställningen
Anställningen omfattar både dag- och nattarbete.

Lönetyp: Timlön

Omfattning: Timanställning

Krav: B-körkort

Tillsättning: Omgående eller vid överenskommelse

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1752.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)