Coachande personlig tränare, Itrim Linköping

Coachande personlig tränare, Itrim Linköping

Hej! Jag heter Carin och driver sedan 4,5 år Itrim Linköping tillsammans med mina fantastiska medarbetare. Behovet av våra tjänster är stort och vi behöver en stärka upp teamet med en vikarie då Maja gått på föräldrarledighet och även så Elin inom kort.

Jag och mitt team söker dig som är en riktig lagspelare, en stjärna på service, som ser och bekräftar varje medlem, som har energi som få, som är lyhörd för varje medlems behov och som sätter relationen i fokus. Du har en förmåga att skapa kontakt på ett enkelt och naturligt sätt och du värdesätter att arbeta i ett team samtidigt som du trivs med att arbeta individuellt. Vi söker dig som vill kombinera rollen som hälsocoach och personlig tränare med receptionsrollen hos oss på Itrim Linköping.

Personlig träning är stort hos oss och är en gjuten framgång i att hjälpa våra medlemmar till ett ännu lättare och friskare liv. Som PT går du in i en roll med viss beläggning från dag ett. Resten fyller du själv med hjälp av ditt trovärdiga relationsbyggande, egna driv, lyhördhet och teamwork. Många av våra medlemmar har fått upp ögonen för personlig träning och potentialen av ytterligare tillväxt i denna del av verksamheten är enorm. Du får vara med och förstärka personlig träning inom Itrim.

Som hälsocoach är du Itrims närmaste kontakt med medlemmen. Från första hälsoanalysen där du tillsammans med medlemmen sätter mål och strategier, till uppföljande individuella samtal och workshops. Vår uppgift är att skapa långa och betydelsefulla relationer med våra medlemmar och stötta dem i sin resa mot en hållbar hälsa. Du behöver ha den där unika förmågan att verkligen coacha med både hjärta och fast hand, sprida glädje till din omgivning. Förtroendeingivande och energifull är ord som beskriver dig.

Som hälsocoach följer och leder du människor till hållbar hälsa genom att hjälpa dem till nya vanor inom mat, träning och motivation. Itrim-coachens jobb omfattar huvudsakligen att:
 • Leda workshops inom mat, träning, motivation
 • Genomföra individuella samtal i form av hälsoanalyser, -uppföljningar och coachsamtal
 • Informera om och sälja in Itrims koncept för potentiella kunder, både på daglig basis i centermiljön, samt vid planerade marknadsaktiviteter utanför centret
 • Vara behjälplig i träningsanläggningen genom instruktion och motivation
 • Försäljning i alla dess former
 • Reception, kassaförsäljning och administration
Receptionen är vårt nav på centret och i alla möten som sker knyter du band med nya medlemmar samt värnar om relationen med våra befintliga medlemmar. Du är en utåtriktad och positiv person som ger utmärkt service och står stadigt, även om tempot är högt. Du gillar att ha ordning runt omkring dig, tar gärna egna initiativ och fungerar smidigt i ett litet team, där vi ställer upp för varandra.

Att arbeta på ett Itrim-center innebär många delade ansvarsområden och kräver både samarbets- och prioriteringsförmåga samt en stor portion prestigelöshet. Ingen dag är den andra riktigt lik och du behöver vara flexibel och ta tag i det som behövs för dagen. Gillar du fart och fläkt, kan vi lova leverans. Vi kan också lova att du kommer att ha roligt på jobbet tillsammans med oss!

Itrim Linköping ligger familjära, trevliga lokaler i centrala Linköping. Centret öppnade 2006 och vi ser ljust på framtiden då det händer mycket spännande saker i Itrim-kedjan. Vårt härliga team består idag av; Hälsocoacher, PT:s, Instruktörer och jag som Centerchef och ägare. Vi har alla ett brinnande intresse för service och hållbar hälsa.

Vikariat (85%), sex månaders provanställning och goda möjligheter till förlängning. Månadslön. Tillträde augusti. Intervjuer sker löpande. Arbetstiden är förlagd till främst eftermiddagar och kvällar och enstaka helger. Du kommer att kombinera hälsocoach- och PT-rollen tillsammans med sälj- och servicearbetet i receptionen.

Välkommen med din ansökan!

För denna roll vill vi att du har följande:
 • goda kunskaper med akademisk utbildning i kost- och näringslära samt hälsa
 • erfarenhet och kunskap om coachning
 • utbildning i personlig träning från SAFE, The Academy, Exceed Performance, PT School, GIH eller motsvarande.
 • instruktörserfarenhet av något slag
Som medarbetare passar du in i teamet om du:
 • har ett stort engagemang att stötta, hjälpa och driva våra medlemmar till att hitta glädje och motivation långsiktigt
 • trivs i en miljö med högt tempo där olika arbetsuppgifter löser av varandra
 • har god förmåga att prioritera och administrera
 • är lyhörd och flexibel
 • vet vad som är bra kundservice och du gillar det du gör
 • är relationsskapande och bra på försäljning
 • har en positiv framtoning och gillar att vara en lagspelare
Mer info
Kontaktperson Carin
Telefon 0707445200
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 14 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Itrim är en svensk kedja som startade 2003 och finns på över 40 ställen i Sverige. Vi skapar skräddarsydda program och är experter på det personliga stöd som behövs för att nå hållbara resultat. En vetenskaplig studie av Itrims viktminskningsresultat visar att medlemmarna i snitt går ner 10,9 kg och minskar sitt midjemått med 11,8 cm, under de första veckorna. Ett resultat som sedan håller i sig även efter ett helt år. Det gör Itrims program världsledande inom hållbar viktminskning.

Itrim är specialist på individanpassade program för personlig hälsa. Genom nya, sundare mat- och träningsvanor och den motivation som behövs för att göra dessa till en del av livsstilen når våra medlemmar just sina mål. Tillsammans med våra medlemmar bygger vi ett individuellt anpassat program med en personlig Itrim-coach och/eller en personlig tränare som ger stöd, pepp och vägledning för att nå i mål och skapa nya bestående och hållbara beteenden.

Vi som jobbar inom Itrim bidrar med ett stort personligt engagemang med något vi verkligen brinner för - att inspirera människor till en mer hälsosam och hållbar livsstil. Hos oss är det en självklarhet att medlemmen står i fokus och att alltid vara sälj- och serviceinriktad. Genom att ha god kunskap och mycket energi kan vi få fler att må bättre och nå sina hälsomål.

Inom Itrim är vi övertygade om att mångfald ökar vår kompetens och att det i sin tur innebär att vi kan erbjuda våra medlemmar service på högsta nivå. Vi välkomnar dig som tror detsamma oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.