Distriktschef/Byggsäljare till Isolar

Distriktschef/Byggsäljare till Isolar

Är du redo för nästa utmaning? Är du en utåtriktad person med det rätta drivet? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker en Distriktschef till Isolar i Östergötland/Närke/Södermanland!


Om tjänsten

Isolar är en av de ledande aktörerna på lösullsisolering i Mellansverige. De finns med lager, personal och bilar på 7 centralorter och 4 kontor. Isolar är Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i regionen och satsar nu vidare och har ambitioner att växa ytterligare. Nu söker vi en hungrig person med rätt driv för att förstärka verksamheten. Du kommer att vara ansvarig för Isolars enheter i Östergötland/Närke/Södermanland och du kommer bland annat att besöka kunder ute på byggen, bygga nya relationer och räkna på offerter.


Om dig

Vi söker dig som har ett naturligt driv och som trivs i en säljande roll. Din vilja att utvecklas kommer du ha stor nytta av i den här tjänsten och vi tror att du är en relationsbyggare som arbetar strukturerat och målmedvetet. Har du erfarenhet från byggbranschen eller liknande är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.


Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Ansökan skickas via mail med Bifogat CV och personligt brev.

Eventuella frågor angående tjänsten besvaras på telefon efter 15.30 då vi inte har tid tidigare under dagen.

Frank, 070-6755470


Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 0706755470
Email Mejla Isolar Lösullsentreprenad AB
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 maj (47 dagar kvar)