Core operations leader - Ingka Centres

Core operations leader - Ingka Centres

WHO YOU ARE
Våra kunder och hyresgäster förtjänar bästa tänkbara upplevelse när de vistas i vårt shoppingcenter, så vi letar efter dig som ser det som en självklarhet att erbjuda dem det. Du har stor passion för hållbarhetsfrågor och trivs bra när du arbetar med olika intressenter och har ett team omkring dig. Att lösa problem, ta egna initiativ och att vilja leda andra är också viktigt för att du ska trivas i rollen.

Vi ser att du har kunskap inom:
 • systematiskt brandskyddsarbete (SBA) i kommersiell miljö
 • ett affärsinriktat arbetssätt
 • hållbarhet och att driva hållbarhetsfrågor i en kommersiell verksamhet
 • säkerhetsarbete inom kommersiell verksamhet
Du har erfarenhet från att ha arbetat för verksamheter inom kommersiella fastigheter såsom shoppingcenter eller hotell. Vi tror att du har en fastighetsteknisk bakgrund och kan tidigare har arbetat som

A DAY IN YOUR LIFE WITH US
Som Core Operations Leader bidrar du till en förbättrad kundupplevelse i vårt shoppingcenter genom att säkerställa en trygg och säker miljö. Du samarbetar även med våra serviceleverantörer för att upprätthålla en hög nivå på driften där hållbarhet står i fokus.

Du kommer mer specifikt att arbeta:
 • nära vårt Facility Management team (FM) för att säkerställa driften av fastigheten
 • med uppföljning av säkerhet och utveckla den säkerhetsplan som finns
 • med utbildning av SBA
 • med hållbarhetsfrågor och tillsammans med teamet säkerställa att vi levererar efter de uppsatta hållbarhetsmålen som finns
 • med hyresgästanpassningar och uppföljning av det arbetet
 • som projektledare för projekt som drivs inom ditt område
I denna roll rapporterar du till vår Centre Manager. Tjänsten är baserad i Linköping.

TOGETHER AS A TEAM
Ingka Centres skapar platser där människor älskar att mötas och gärna besöker om och om igen. Det finns många skäl till att besöka våra shoppingcenter – de är alltid tillsammans med ett IKEA varuhus och tillsammans med många inspirerande partners lockar de till sig många människor, varje dag. Som ett team arbetar vi för att skapa vi de bästa förutsättningarna för lyckade möten och upplevelser för alla inblandade på i -HUSET i Linköping!

Du kommer vara en del av det team som gemensamt driver den dagliga verksamheten för i-Huset. Teamet består av 4 personer och tillsammans bildar ni också den krisgrupp, som kommer hantera alla sorts kriser och problem som kan uppstå i shoppingcentret

QUESTIONS AND SUPPORT? LET'S CONNECT!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef (jessica.lundmark1@ingka.com), Centre Manager i-HUSET.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du oss i rekryteringsteamet på Ingka Centres (centres.recruitment.gl@ikea.com).

Sista ansökningsdag är den 19e december. Vi behandlar ansökningar löpande så ansök gärna redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

WHY YOU WILL LOVE US
From the deep forests in Sweden, we have spread our culture and values around the world. At the heart of our offer are our beautiful home-furnishing products and solutions, made with care for our planet, reaching millions of customers. At the heart of our business, are our wonderful co-workers representing diversity in all dimen­sions and passionate for life at home. We all contribute with our uniqueness and we want to grow and develop together. Our vision, "to create a better everyday life for the many people" inspires and guides us in everything we do. This is IKEA.

WHAT WE ALL HAVE IN COMMON
 • Living our values
 • Being your unique self, while respecting and including others
 • A passion for home furnishing
 • Performing & delivering while learning & developing
 • Having fun!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ingkacentres.com/
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (5 dagar kvar)