Logistikkonsult till IMI

Logistikkonsult till IMI

Vill du arbeta i gränslandet mellan logistik, kundkontakt och utveckling av affärssystem? Då är detta möjligheten för dig! Industri-Matematik International AB (IMI) växer och söker nu ytterligare en kollega med kunskap och intresse för logistik och systemutveckling. Här får du en utmanande och utvecklande roll där du har möjlighet att skapa framtidens logistiksystem!

Dina arbetsuppgifter

Som applikationskonsult med logistikfokus kommer du vara delaktig i utvecklingen av IMI:s orderhanteringssystem Advanced Order Management (AOM) som är del i deras produktsvit IMI Supply Chain. Ditt huvudsakliga mål är att i nära samarbete med kunder skapa förståelse för hur de arbetat och önskar arbeta med order och logistik i framtiden. Med din kompetens och förståelse för kundens önskemål och utmaningar kommer du vägleda och stötta kunden i deras arbete med produkten, samt föra vidare informationen internt för att främja utvecklingen av framtidens system.

Ditt arbete utför du inhouse på kontoret i Linköping i team tillsammans med dina kollegor där ni arbetar nära företagets kunder och får en god inblick i deras verksamheter.

I rollen ges möjligheten att arbeta i gränslandet mellan logistik, kundkontakt och systemutveckling tillsammans med spännande kunder. Här får du djupdyka i en varierande spännvidd av logistiska flöden!

Välkommen till IMI - här finns en övertygelse om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. De är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet.

Din profil

Vi söker dig som vill vara del av en systemleverantör som har ambition att i nära samarbete med internationella och marknadsledande kunder utvecklas och erbjuda morgondagens lösningar.

Som person ser vi att du är kommunikativ, noggrann och lösningsorienterad. Då du kommer att arbeta nära företagets kunder tror vi att du har en konsultmässig approach och en naturlig nyfikenhet för olika verksamheter. Ditt arbetssätt präglas också av din förmåga att arbeta strukturerat och flexibelt.

Vidare tror vi att du har:
  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ex. Industriell ekonomi (datateknik/logistik), logistik eller data
  • Erfarenhet av att arbeta med utveckling av logistikprocesser eller systemstöd kopplat till logistik
  • Genuint intresse för system/teknik samt viss erfarenhet av systemutveckling från ex. utbildningen
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift.
Då du kommer arbeta i gränslandet mellan kunden och systemet ser vi att du har förståelse både för kundens verksamhet samt på tekniken bakom affärssystemet dvs. databaser och kod.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar IMI med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Therese Matsson på 013-495 89 32 alt. therese.matsson@skill.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Industri-Matematik International AB (IMI), är en ledande leverantör av affärskritisk mjukvara inom order och logistik med huvudkontor i Linköping. IMI:s mjukvarulösningar utgör en central funktion i att automatisera och effektivisera arbetsprocesser och inriktar sig på de kunder som hanterar de största och mest komplexa distributionsnätverken.

IMI har sedan starten 1967 utvecklat och integrerat konfigurerbara systemlösningar som gör distributionen av snabbrörliga produkter till en konkurrensfördel för internationella och marknadsledande handelsföretag. Idag hanterar mjukvaran över 1 miljard orderrader årligen och IMI:s kunder inkluderar några av de största grossisterna, dagligvaruhandlarna, apotekskedjorna och 3PL-företagen i Norden, Europa och Nordamerika. IMI har mer än 80 anställda och omsatte omkring 170 MSEK under 2020.

På kontoret i Linköping, belägna mitt i stadskärnan, arbetar kollegorna i en vänskaplig miljö, där roliga aktiviteter utförs både på och utanför arbetsplatsen. IMI har kommit långt för att uppnå en jämn könsfördelning där kollegiet stöttar varandra genom aktiviteter som mentorskap och utbildningar; allt för kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.