Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare

Om tjänsten

Detta är direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till Image Systems. Frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som mjukvaruutvecklare tillhör du ett team om åtta personer och ni ansvarar tillsammans över att underhålla och vidareutveckla redan befintliga produkter men även för att driva utvecklingen framåt av nya. Teamet på plats har ett nära samarbete och i de fall man tilldelas specifika projekt eller uppgifter så finns kollegor på plats med stöttning och råd. I teamet hittar du både erfarna men också juniora utvecklare och samtliga delar gärna med sig av sin kunskap och erfarenheter. På Image Systems är du involverad i hela utvecklingsprocessen, från start till mål. Programspråken som du kommer att arbete i är främst Java och C++.

Övrigt:

Placeringsort: Linköping

Omfattning: Heltid (100 %)

Din profil

Vi söker dig med en ingenjörsutbildning inom data/mjukvara. I denna roll är det oerhört viktigt att du är matematiskt lagd och har ett intresse för så väl mjukvara som programutveckling. Du är väl bekant med programspråken Java och C++ men har du även erfarenhet av Eclipse, Gradle eller GIT så är detta högst meriterande.

Som person tror vi att du som söker är en kommunikativ lagspelare. Du är nyfiken, öppen och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare tror vi att du är prestigelös och strukturerad i ditt arbete. Du drivs av mycket ansvar och att få jobba med hela utvecklingsprocessen. På Image Systems blir du inte en kugge i hjulet utan en stor tillgång med värdefull kunskap där du som individ syns.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Image Systems Motion Analysis är ett svenskt högteknologiskt företag och en ledande leverantör av produkter och tjänster inom högupplöst bildbehandling. De är världsledande på marknaden för avancerad mätteknik genom video- och bildanalys. Image Systems produkter används för att bland annat utvärdera säkerhet i bilar, ballistiska skydd, idrottsutövares prestationer och inom försvaret. Till sitt kontor i Linköping söker nu Image Systems en junior utvecklare.