Bidra till verklig samhällsnytta! Ida Infront söker erfarna Systemutvecklare

Bidra till verklig samhällsnytta! Ida Infront söker erfarna Systemutvecklare

Ida Infronts produktfamilj iipax bidrar till att möjliggöra effektiva DNA-analyser, ett passfritt Europa och snabba testresultat för Covid-19, och mycket mer därtill. Vill du vara med att bidra? Här är teamarbete centralt och det finns goda möjligheter för dig som erfaren systemutvecklare att få sätta din egen prägel samt att på ett innovativt sätt bidra till företagets fortsatta förbättringsarbete.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare på Ida Infront får du möjligheten att ingå i högpresterande och tvärfunktionella team där alla kunskaper finns för att leverera kvalitet i projekten mot de olika kunderna. Ni arbetar agilt tillsammans för att realisera de krav som ställts på den lösning eller produkt ni utvecklar. Du och ditt team ansvarar för den tekniska lösningen, vilket innefattar arkitektur, design, utveckling och testning. Ni arbetar både med nyutveckling och förvaltning av de olika produkterna samt supporterar kunderna fortlöpande.

Ni är experter på systemutveckling och arbetar på ett sätt som garanterar hög kvalité och effektivitet samt bidrar till att ni alltid förbättrar er och ligger i framkant både vad gäller teknik och process. På Ida Infront uppmuntras innovation då de strävar efter att ständigt förbättra sig och sina anställda, därav finns goda möjligheter till vidareutveckling via exempelvis deras interna innovationsprogram där nya tankar och idéer föds och utvecklas vidare.

Din profil

Vi söker dig som vill vara en del av ett framgångsrikt och ständigt förbättrande företag som arbetar med produkter i framkant. För att passa i rollen tror vi att du besitter relevant utbildning för positionen och har några års erfarenhet av arbete med systemutveckling samt kunskaper och erfarenhet av utveckling i Java och JEE.

Vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av:
  • HTML5, JavaScript och CSS
  • Applikationsservrar
  • Relationsdatabaser
  • Versionshantering, exempelvis Git
  • Agila utvecklingsmetoder
Som person tror vi att du är strukturerad och besitter förmågan att kunna bryta ned en komplex uppgift i mindre hanterbara enheter. Det är också viktigt att du uppskattar samarbete och ser kunskapsutbyte med dina kollegor som en självklarhet. Vidare tror vi att du har ett genuint intresse av mjukvaruutveckling och problemlösning med passion för hantverket att skriva kod.

Du pratar svenska och gör dig förstådd på engelska muntligt och skriftligt samt har svenskt medborgarskap, vilket krävs för att arbeta i Ida Infronts säkerhetsklassade projekt. Tag chansen att få vara med på resan med Ida Infront för att bygga framtidens informationssamhälle!

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Ida Infront med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson 013- 473 20 68 alt. alexandra.karlsson@skill.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 19 aug 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ida Infront bygger framtidens informationssamhälle med iipax - en produkt för digitalsmarta myndigheter. De är ett väletablerat företag som främst erbjuder IT-lösningar till nordiska myndigheter. Lösningarna baseras på deras egen produkt iipax som har funktioner för säkert informationsutbyte, effektiv ärendehantering och hållbar e-arkivering. Syftet med deras IT-lösningar är att förenkla och effektivisera såväl myndigheternas som medborgarnas vardag.

Ida Infront grundades 1984 och har i dag ca 125 medarbetare i Linköping, Stockholm, Oslo, Mumbai och Bengaluru. Företaget är en del av Addnode Group vars aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.