Javautvecklare till nytt kontor i Linköping

Javautvecklare till nytt kontor i Linköping

Nu har vi öppnat dörrarna till vårt nya kontor i Science Park Mjärdevi. Tillhör du regionens vassaste javautvecklare och ser lösningar där andra ser problem? Du kanske till och med blir upprymd av möjligheten att kunna påverka? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!

Vi är nog rätt så ensamma om att ha vuxit som konsultföretag det senaste halvåret. Nu startar vi upp vårt första kontor utanför Göteborg och valet av ort har varit enkelt - teknikstaden Linköping.

Vad är Ictech för typ av bolag då?
Ictech är ett högt respekterat konsultbolag, grundat i Göteborg och har nu hunnit bli 85 medarbetare. Vi erbjuder specialistkompetens och kompletta lösningar inom system- och mjukvaruutveckling. Uppdragen utförs både på plats hos våra kunder och i våra egna lokaler.

Vårt löfte till medarbetarna är unikt. Att vara en del av Ictech innebär inte bara att du får branschens kanske bästa villkor - du får också en nära och personlig kontakt både med din chef och med övriga kollegor. Du kommer att förvånas över hur flexibel en anställning kan vara, vad äkta transparens faktiskt innebär och hur roligt man kan ha på jobbet. Vi är ett modernt företag helt enkelt!

Det är nog därför som personalomsättningen år efter år är lägst i branschen.

För att få en känsla för vilka Ictech är, kolla in oss på LinkedIn eller Instagram. Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ictech? Kika inhär.

Vem söker vi?
En typisk Ictechare räds inte svåra tekniska utmaningar och ser till att överträffa ställda förväntningar. Att jobba agilt är inget nytt för dig och du arbetar strategiskt och noggrant för att hitta lösningar tillsammans med ditt team. Du är skicklig när det gäller utveckling av microservicebaserade javaapplikationer i molnmiljö och du har troligtvis en relevant universitetsexamen eller motsvarande i ryggen.

Blir du nyfiken på oss?
Skicka då in din ansökan så att vi kan lära känna varandra bättre. Undrar du över något så kontakta gärna mig, Niclas som är ansvarig på kontoret i Linköping. Du når mig på Niclas.Kark@Ictech.se eller genom att slå en signal till 073-353 44 41.
Mer info
Kontaktperson Niclas Kark
Email Mejla Niclas Kark
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ictech.se/
Sista ansökningsdag 28 nov 2020 (4 dagar kvar)