Utvecklare som vill förändra världen.

Utvecklare som vill förändra världen.

Tjänstebeskrivning

Vi tror att kod är en av vägarna till en bättre skola, och ett bättre samhälle.
Vad tror du?

Efter mer än 35 år i skolans tjänst vet vi på IST mer än de flesta om hur skolan fungerar. Vi vill ge föräldrar nya och bättre möjligheter att vara delaktiga i sina barns lärande. På rätt sätt och med bättre verktyg. Vi vet att går att skapa lösningar som gör det enklare för lärare, elever och föräldrar att mötas och kommunicera på ett smart och tryggt sätt. Därför skapade vi IST Home.

Krav på person

Vi söker utvecklare som tillsammans med oss andra på IST Home vill vara med och skapa något helt nytt - platsen som ger föräldrar det stöd de behöver för att stötta sina barns lärande. Hos oss på Home får du möjlighet att göra verklig skillnad samtidigt som du får tänka nytt och jobba kreativt.

Om dig
  • Minst ett par års erfarenhet av programmering (front-end och back-end)
  • Mycket goda kunskaper i Javascript
  • Kännedom om React Native
  • Använt GIT
  • Erfarenhet av Amazon eller Azure
  • Van att arbeta agilt
Har du arbetat med databaser är det ett plus.

Vad du arbetat med eller studerat tidigare är mindre viktigt. Vad vi bryr oss om är att du brinner för att skapa kreativa lösningar och vill vara med och skapa något nytt, som gör skillnad i samhället.

Övrigt

IST Home sitter i härliga lokaler i centrala Linköping. Vi ser fram emot att bli ännu fler och kunna göra ännu mer. Hör av dig!

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal där vi gärna lyfter fram egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande denna rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Per-Olof Nilson som nås på 0708-113370. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Javascript, front-end, back-end, agil
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IST är Skandinaviens ledande edtech-företag och har samarbetat med skolan i över trettio år. Med smarta lösningar och värdeskapande tjänster hjälper vi elever, lärare, föräldrar och skolledare att utvecklas och hantera sina dagliga utmaningar. ISTs huvudkontor finns i Växjö och övriga kontor i Stockholm, Linköping, Oslo, Roskilde, Sxxxxx och Hamburg (Neritz). Vi har drygt 400 medarbetare varav nästan hälften har en bakgrund inom skolan. Läs mer på www.ist.com.