Driftledare till Kolonial!

Driftledare till Kolonial!

Ingress

Vill du ha ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och en inspirerande atmosfär i butiken och ett ansvar för att butiken ständigt ska ligga i framkant?
Är du prestigelös och alltid sätter kunden och butikens behov i första hand?
Då kan DU vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som driftledare Kolonial ansvarar du för att säkerställa driften inom bland annat Kolonial, konfektyr, drycker, mejeri, fryst samt kassa och post. I rollen ingår att leda och utveckla avdelningarna såväl strategiskt som operativt. Du har resultatansvar för samtliga avdelningar inom ditt område och ansvarar samtidigt för att hela butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment.
En viktig del i arbetet är att arbeta med rätt kommunikation på gavlar, rutinefterlevnad, ordning och reda samt att skapa en enhetlig och välordnad struktur i butiken och se till att butiken håller högsta kvalitet varje dag. Till din hjälp har du duktiga säljledare och medarbetare, som du också har personalansvar för. Du ingår i butikens ledningsgrupp och kommer att arbeta direkt underställd handlaren.
 • Ansvar för avdelningarnas försäljning och dagliga drift
 • Ansvar för kommunikation på gavlar, prisupplevelse på avdelningen
 • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
 • Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
 • Uppföljning och efterlevnad av butikens nyckeltal
 • Bemanning och planering inom avdelningen
Ansökning

I denna rekryteringen samarbetar ICA Supermarket Borensberg med Otiga Sverige. Det innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Otiga Sverige men att du kommer bli erbjuden en anställning direkt av ICA Supermarket Borensberg.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Du ansöker genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga personligt brev och CV.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på pernilla.ingemansson@otiga.se

Din profil
 • Mångårig erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
 • Bred erfarenhet från butikens olika avdelningar
 • Bred kunskap i butiksekonomi
 • Kunskaper om Store Office och AOB är meriterande
 • Goda ledaregenskaper
Du är en driftig person med förmåga att genomföra aktiviteter som skapar en effektiv butiksdrift. Du är en person som drivs av försäljning och av att skapa god lönsamhet. Genom ett coachande förhållningssätt och genom din närvaro på "golvet" motiverar du dina medarbetare att vilja utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du uppnår detta genom din förmåga att strukturera, prioritera, delegera och analysera. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov och trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. På så sätt bidrar du till att skapa en trivsam atmosfär i butiken. Vi ser gärna att du har framtidsambitioner inom branschen och/eller mål att en dag själv bli ICA handlare.

Om företaget

ICA Gruppens historia grundas på ICA-idén som i sin tur bygger på egna företagare i samverkan. Varje handlare äger och driver sin egen butik och kan möta kunderna genom lokalt anpassade koncept och erbjudanden. Samtidigt samverkar enskilda handlare kring exempelvis inköp och logistik för att uppnå samma stordriftsfördelar som helägda kedjeföretag. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt, och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad!

För mer information gå till www.otiga.se