Fordonstekniker med däckansvar

Fordonstekniker med däckansvar

Holmgrens Bils serviceverkstad i Linköping är i en expansiv period och söker därför ytterligare fordonstekniker som vill förstärka teamet Är du en engagerad person med hög arbetsvilja? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig!

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har en hög känsla för service samtidigt som du är noggrann. Då arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du ställer upp för dina kollegor och lätt kan skifta fokus.

Krav och meriter
Slutförd fordonsteknisk utbildning och minst tre års erfarenhet som fordonstekniker
Erfarenhet av arbete som däckansvarig/däckmontör är meriterande
B-körkort
Goda kunskaper inom diagnostik och felsökning
Mycket god datorvana
Certifikat inom t.ex AC är meriterande
  Om jobbet
  Som fordonstekniker hos oss har du ett operativt ansvar för att självständigt utföra samtliga förekommande reparations- och underhållsarbeten på ett fackmannamässigt sätt inom samtliga utrustningsområden inkluderande enklare svets- och karosseriarbeten. I uppgiften ingår felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärderna, provkörning och in- och utkörning av fordon. Vi är en auktoriserad BMW-, MINI- och Fordverkstad och om du har erfarenhet från något eller flera av dessa märken så är det meriterande och kommer att påverka vilka märken just du kommer att få arbeta med. Vidare kommer du att vara ansvarig för däck-och hjulskifte och arbeta med våra kunders däck i vårt däckhotell, däckskiften och hjulinställningar. Arbetet är stundtals fysiskt krävande med tunga lyft. Som fordonstekniker med däckansvar kommer du ha kontakt med både återförsäljare, leverantörer och kunder.

  Omfattning: Heltid tillsvidare med sex månaders provanställning

  Arbetstider: 07:00-16:00

  Placeringsort: Linköping
  Tillträde:Enligt överenskommelse

  Vad Holmgrens Bil erbjuder
  Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

  Läs gärna mer om oss här.

  Ansökan
  Ansök senast 16 oktober 2022. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta platschef Åsa Fribergpå telefon +46 13-560 35 78 alt. asa.friberg@holmgrensbil.se
   Mer info
   Område Linköping
   Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (49 dagar kvar)