Tekniker Porsche Center Linköping

Tekniker Porsche Center Linköping

Om rollen

Är du en driven tekniker som vill jobba med den senaste tekniken för ett av världens största premiumvarumärke?

Vi är oerhört stolta över vårt nya Porsche Center Linköping som har tagit en naturlig plats i Linköpings stadsbild. Vi har redan flera grymma medarbetare på plats men nu söker vi dig som vill bli vår nya tekniker. Vi som jobbar här har en stark kärlek till bilar i allmänhet och till bilar av märket Porsche i synnerhet. Därför söker vi såklart någon som delar vår passion och som är lika stor Porsche-entusiast som vi.

Vi söker dig som vill få chansen att arbeta med fantastiska produkter i en modern verkstad. Vi utför alla typer utav arbeten så som service och underhåll, felsökningar, renoveringar, däckhantering, hjulinställningar, skador, rutbyten m.m. vilket medför ett omväxlande jobb.

Som personbilstekniker arbetar du mot tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.

Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Detta krävs för att kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Tyska är meriterande.

B- körkort är ett krav.

Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag med Porsches ständiga utveckling av produkter och tjänster och en arbetsplats som präglas av förtroende och respekt.

Vi strävar alltid efter att leverera ett extraordinärt utfört arbete med ambitionen att överträffa kundens förväntningar samt att kundens önskemål alltid blir till fullo åtgärdade. Som servicetekniker erhåller du tydliga mål och vi arbetar enligt Porsches riktlinjer & processer för att nå bästa möjliga kundnöjdhet.

Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Hit tillsätts tjänsten

Linköping Porsche

Sista ansökningsdag

2022-09-30

Kontakta

Mattias Erixon

Servicemarknadschef

E-mail

013-3270106
Mer info
Kontaktperson Mattias Erixon
Email Mejla Mattias Erixon
Område Linköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.