Säljare till nya Porsche i Linköping

Säljare till nya Porsche i Linköping

Säljare Porsche Center Linköping

Hedin Performance Cars expanderar och vi är på väg att öppna ett nytt Porsche Center i Linköping. Vi planerar en öppning och invigning under februari 2022. Vårat Porsche Service Center som finns i Linköping idag kommer att stängas och verksamheten flyttas till de nya centret som är av senaste design beläget utmed E4. Vi är återförsäljare av Porschebilar vilket är ett av de världsledande bilvarumärket inom premiumsegmentet. På vår anläggning kommer kunden att erbjudas försäljning av såväl nya som begagnade bilar. Bemanningen kommer att vara på mellan 10-12 medarbetare fördelade över områdena försäljning, verkstad och reservdelar.

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilssäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av vårt fantastiska bilmärke Porsche- hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du kommer att ha fokus på vår begagnatförsäljning och du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil

Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års erfarenhet av bilförsäljning och det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av premiumbilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!

B-körkort fodras.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rickard Magnusson
Telefon 0701-788 020
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Hedin Bil AB
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.