Reservdelsansvarig Mercedes-Benz Lastbilar

Reservdelsansvarig Mercedes-Benz Lastbilar

Är du intresserad av att driva Hedin Bils lastbilssatsning i Östergötland? Vår verksamhet expanderar och vi söker nu en platsansvarig verkstadschef till vår nya lastbilsanläggning i Linköping.

Om rollen

Vi söker nu en reservdelsansvarig till vår lastbilsanläggning för varumärket Mercedes-Benz, som är Europas största bilmärke för lastbilar. Som reservdelsansvarig hos oss kommer du att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering och inventering vid behov, samt att stötta upp kundmottagningen vid behov. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden, leverantörer och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Till sommaren 2023 kommer vi att slå upp portarna till vår nya fullserviceanläggning för Mercedes-Benz lastbilar. Vår nuvarande lastbilsverksamhet som idag finns i Linköping kommer att flyttas till en ny, toppmodern anläggning i stora, fräscha lokaler.

Din profil

Du har kunskap och intresse av bildelar. En merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare har arbetat med servicearbete. Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens. Du kan prioritera och har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjlighet.

B-körkort är inget krav men det är fördelaktigt om du har detta, utöver så skall du behärska det svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska då en del kataloger endast finns i det engelska språket.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid med såväl fast som prestationsbaserad lön. Tjänsten är på heltid.

Tillsättning förväntas att ske under hösten 2022. Planerad öppning av vår nya anläggning är tänkt till sommaren 2023 och innan dess skall personalstyrka rekryteras.

Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.