Byggprojektledare - nyproduktion

Byggprojektledare - nyproduktion

Vill du vara med och fortsätta utveckla nya och befintliga bostäder i regionen?

Vi söker nu förstärkning av en byggprojektledare som tillsammans med oss vill vara med och skapa de allra bästa bostadsmiljöerna för våra medlemmar.På vår avdelning, Teknikkonsult, är vi i dagsläget ett team på 8 medarbetare som arbetar med stora och små renoveringar och ombyggnationer, energi, installation och energieffektiviseringar. Vi jobbar även med underhållsplanering och självklart också med nyproduktion av nya bostadsrättsföreningar.

Våra främsta kunder är bostadsrättsföreningar och till dem erbjuder vi våra tekniska tjänster. Allt från rådgivning, upphandling och genomförande till slutrapportering av färdigställt projekt. Vi jobbar också med fastighetsunderhåll av HSBs egna hyresfastigheter. En viktig del i vår verksamhet är att hela tiden jobba med vår nyproduktion och fortsätta producera nya lägenheter till våra medlemmar.

Arbetsuppgifter

Som byggprojektledare med inriktning mot nyproduktion deltar du i tidiga skeden inför fastighetsförvärv och arbetar med framtagandet av detaljplaner. Utifrån våra kunders efterfrågan planerar och projekterar du nyproduktionsprojekt för att sedan upphandla och genomföra nyproduktionsprojekt från start till mål. Du ansvarar för hela nyproduktionsprocessen från idé till besiktning och har ett tätt samarbete med kollegor inom områdena ekonomi, marknad och sälj mfl.

Du utgår från vårt kontor i Linköping.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom bygg, fastighet eller liknande och har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har projekterfarenhet och vana av att självständigt leda och hantera projekt samt att upphandla entreprenader. Du bör ha tidigare erfarenhet av att projektleda nyproduktion av bostäder alternativt jämförbara projekt. Har du dessutom erfarenhet inom planfrågor och markförvärv är det meriterande.

Som person är du kvalitetsmedveten, effektiv, uthållig och nytänkande. Du besitter förmågan att skapa förtroendefulla relationer genom ett prestigelöst sätt och du trivs med att arbeta både i team och självständigt.

Ditt konsultativa arbetssätt präglas av affärsmässighet med verksamhetens övergripande mål som utgångspunkt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidare anställning på heltid. För att ge dig trygga anställningsförhållanden har HSB självklart kollektivavtal. Tillträde efter överenskommelse.

HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

Kontakt

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Bygg- och projektchef Karl-Johan Styrenius, Karl-Johan.Styrenius@hsb.se, 0701614380

Frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av HR-chef Lina Landström, lina.landstrom@hsb.se, 0701-614354

För kontakt med Unionens fackliga företrädare maila/ring Daniel Karlsson, daniel.karlsson@hsb.se, 013-240240

Välkommen med din ansökan senast den 29 mars, intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringen har HSB Östergötland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

HSB Östergötland bygger, äger och förvaltar fastigheter i västra Östergötland och södra Närke. Vi är en av regionens ledande bostadsaktörer på en intressant och expansiv marknad. Vår vision är: "Tillsammans gör vi livet enklare", vilket fungerar som vår ledstjärna i det dagliga arbetet och i hela vår verksamhet. Vi har kontor i Linköping, Motala, Mjölby och Hallsberg och förvaltar cirka 175 bostadsrättsföreningar och har 18 500 medlemmar. Vi ägs av våra medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda boendet. Som kooperativ organisation går all vinst tillbaka för att utveckla hållbarhet och trygghet i vår samlade verksamhet inom fastighetsförvaltning, medlemsverksamhet, nyproduktion och hyresrätter. Vi anpassar oss efter våra medlemmars behov och har fokus på medlemsnytta och medlemsinflytande. Läs mer på hsb.se/ostergotland
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1923 har HSB utvecklat det goda boendet. Vi tror på innovativa och hållbara lösningar som driver samhället framåt, idag och i framtiden. Välkommen till vår värld där vi bryr oss om människan. Välkommen hem.