Är du en ledare med tekniskt intresse? Trivs du samtidigt i ett företag som står för kvalité och service i världsklass, där du bidrar till tillväxtresan? Då kan rollen som servicechef till Hörmann region Östergötland vara något för dig!

Om Hörmann Svenska AB
Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är ett helägt dotterbolag till det tyska familjeföretaget Hörmann KG. Idag är vi ca 130 anställda på företaget och vårt huvudkontor med lager är placerat i Örebro. Inom Sverige är vi fördelade på tre divisioner; Konsument, Industri och Service.

På den svenska marknaden säljer vi garageportar, entrédörrar, industriportar, produkter för lastteknik och infartskontroll, drivenheter och tillbehör. Försäljningen sker både direkt till slutkund, B2C, och genom återförsäljare, B2B.

Om rollen
I rollen som servicechef kommer du att ansvara över regionens servicetekniker samt för att Service divisionen följer uppsatta mål för kvalité, säkerhet och miljö. Du kommer dessutom arbeta med att skapa långsiktiga relationer till befintliga kunder samt med att utveckla nya kontakter för att divisionen ska växa. Arbetet är varierande, där du blandar administrativa uppgifter med besök hos kunder och servicetekniker ute på fält. Du kommer bland annat att:
  • Inneha personalansvar för regionens samtliga servicetekniker
  • Arbeta med försäljning och merförsäljning
  • Skriva offerter och kalkyler samt teckna serviceavtal
  • Ansvara för att uppsatta processer, rutiner och krav efterföljs
  • Delta i möten med de andra regioncheferna
Om dig
Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen, gärna inom teknik eller ekonomi. Du har erfarenhet från en liknande roll med personalansvar och har ett tekniskt intresse. Du har en ekonomisk förståelse och drivs av att uppnå mål. Meriterande är om du har erfarenhet av avtalstecknande och förhandlingar mot kund. Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska. För rollen behövs dessutom god dator- och systemvana samt att du innehar B-körkort.

Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att bygga relationer, till såväl externa kunder som interna medarbetare. Du gillar att självständigt lägga upp dina dagar och driva ditt arbete framåt för att nå resultat. Att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga ser vi som en självklarhet för att du ska kunna lyckas i rollen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Du kommer att arbeta heltid 100%, förlagt till dagtid. Då serviceteknikerna utför uppdrag runt om i regionen förekommer resor över dagen och tjänstebil ingår i rollen.

Denna rekrytering görs i samarbete med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta därför rekryteringskonsult Karin Forsell på: karin.forsell@onepartnergroup.se
Observera att vi ej kan ta emot din ansökan via mail på grund av GDPR. Vi hänvisar ansökningar till vår hemsida: www.onepartnergroup.se eller via annan jobbsite. Sista ansökningsdag 20221002

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hoermann.se
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se