Solcellsmontör i Östergötland

Solcellsmontör i Östergötland

Glacell
Glacell är en helhets leverantör inom solenergi ochelinstallationer. Från Projektering och utförande till service och underhåll såär Glacell den aktiva partnern för bostadsrättsföreningar och fastighetsägarenär det kommer till solceller och laddlösningar. Glacell erbjuder smartahelhetslösningar och kontinuerliga uppdateringar som leder tillenergieffektiva, attraktiva och framtidssäkra fastigheter.
Om tjänsten

Tillsammans med B3 Personal söker vi nu en erfarensolcellsmontör till vårt kontor i Linköping.

Du kommer arbeta i team med erfarna kollegor och ni kommerha hela Östergötland som upptagningsområde. De flesta installationer är motkommersiella fastigheter men även villainstallationer förekommer. Då projektenkräver så ligger ni ute i veckorna med motsvarande kompledighet i anslutningtill helgen.

Tjänsten är på heltid och för rätt person finns godamöjligheter för utökat ansvar inom organisationen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhetinom solcellsmontage. I övrigt får du gärna vara en glad initiativriklagspelare som vet vad det innebär att jobba tillsammans. Gruppdynamiken ärväldigt viktig då man kommer spendera mycket tid tillsammans med sina kollegor iveckorna.

Då befinner sig i en expansionsfas så ser vi även gärna attdu är driven och ansvarstagande med ett öga för kvalité.

Det är ett krav för tjänsten att du kan ta emot, läsa ochtolka instruktioner och ritningar på svenska samt att du har B-körkort.

Fallskyddsutbildning är ett krav och ställningsutbildning 9mär starkt meriterande.

Du erbjuds

En trygg tjänst hos ett snabbt växande företag. Utöver detså utgår även en konkurrenskraftig lön och ett förmånligt friskvårdspaket genombenify

Ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med B3 Personal,alla ansökningar hänvisas därför till B3 Personal. Vi arbetar med ett löpandeurval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen attmaila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail ellertelefon.  

 

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (6 dagar kvar)