Återförsäljaransvarig till Garageportexperten Sverige AB

Återförsäljaransvarig till Garageportexperten Sverige AB

Det här är en tjänst för dig som tycker om entreprenörskap och helhetsansvar. Du tillhör huvudkontoret på Garageportexperten Sverige och utgör en viktig länk till våra franchisetagare runt om i landet. Tillsammans med våra franchisetagare leder du Garageportexpertens fortsatta utveckling för gemensam framgång.

Din roll
Rollen som Återförsäljaransvarig innebär ett operativt ledarskap för hela kedjan. Du kommer ansvara för våra 30 franchisetagare genom att vara ett stöd och ett bollplank för dem. Arbetet med franchisetagarna består exempelvis av att:
  • I samverkan med Franchisetagaren och dennes personal skapa lokala affärs- och marknadsplaner. Ibland även stötta vid genomförandet.
  • Arbeta med benchmarking och KPI-analyser, samt initiera olika förbättringsprojekt.
  • Vara ett bollplank i en rad olika situationer, t.ex. avseende investeringar och företagsstrategiska frågor.
  • Öka förståelsen för ekonomiska samband och nyckeltal.
Utöver detta ansvarar du för att utveckla affären med vårt eget fabrikat av portar. Dessutom kommer du ha ansvar för enstaka rikstäckande kunder som t.ex. hustillverkare.

För att lyckas har du god hjälp av franchisetagarna samt:
  • Dina två medarbetare som du har personalansvar för. De arbetar med innesälj, teknisk support och inköp.
  • Övrig personal på huvudkontoret. Kanske främst VD och marknadschef.
  • Våra leverantörer.
Din profil
Vi tror att du har stor vana av att driva affärer och att du på ett naturligt sätt inspirerar och engagerar din omgivning. Du har också god förståelse för de villkor, problem och möjligheter som gäller för små företag. Som person är du är kommunikativ och lite av en projektledartyp, dessutom drivs mer av andras, än din egen, framgång.

Dina egenskaper och erfarenheter är viktigare än din formella utbildning, dock måste du vara skicklig inom områden som ekonomi, sälj och ledarskap/pedagogik.

Vi ser fram emot din ansökan!
Vi har en dynamisk och snabbrörlig organisation med engagerade lokala franchisetagare vars försäljning riktar sig till både privatkunder och företagskunder. Det ger dig en variationsrik arbetsdag med positiva kontakter och stort utrymme för kreativitet och utveckling.

Vi samarbetar med AS&B Executive, kontakta Mikael Jacobsson på 0725-13 06 90 om du vill veta mer, och ansök via www.asb-executive.sesenast den 23/4.
Mer info
Telefon 0725-13 06 90
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med ca 30 franchisetagare på närmare 50 orter över hela landet.

Sedan starten 1995 har kedjan som helhet levererat och monterat 210 000 garageportar. Huvudkontoret ligger i Linköping där tio personer arbetar med en omsättning på cirka 60 miljoner. Sammantaget har hela kedjan cirka 200 personer anställda och omsättningen uppgår till 300 miljoner. Läs mer på
www.garageportexperten.se