Vi söker chaufförer till liftdumper och lastväxlare

Vi söker chaufförer till liftdumper och lastväxlare

Arbetsuppgifter

Vi söker chaufförer till liftdumper och lastväxlare för GDL Transports verksamhet i Linköping. Vi ser att du som söker har erfarenhet av yrket och trivs med rollen.

Personprofil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation, social förmåga samt vara stresstålig. Du är van att ta egna initiativ, är en probelmlösare samt lyhörd för instruktioner.

Kompetenskrav
  • Erfarenhet av att köra liftdumper och lastväxlare
  • C/CE-körkort
  • Giltigt YKB
  • ADR
  • Digitalt färdskrivarkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Ssg och ID06 är meriterande men inget krav.
Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökninstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen - Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 22 orter i Sverige och omsätter 3,5 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se