Senior Utvecklare/Webbarkitekt till Fujitsu

Senior Utvecklare/Webbarkitekt till Fujitsu

Fujitsu är världens tredje största leverantör av IT-tjänster med ca 155.000 medarbetare i mer än 100 länder världen över. Verksamheten i Europa sysselsätter ca 45.000 medarbetare varav 1000 hittas i Sverige.

Fujitsu C7 är en av Fujitsus verksamhetslösningar som fungerar som ett projektstyrningssystem för främst större företag. Det är en standardprogramvara som Fujitsu själva utvecklar, underhåller och implementerar. Idag är detta system ett av de främsta på marknaden där ytterligare expansion, främst i Europa, är under planering.

Om tjänsten

Som Senior Utvecklare/Webbarkitekt kommer du att vara med att leda och utveckla nästa generation av Fujitsu C7. I dina arbetsuppgifter ingår det även att sätta upp ramverk, utforma och implementera arkitekturen samt bidra hands-on. I denna roll får du ta ett stort ansvar där du får skapa smarta och genomtänkta lösningar.

Du kommer att tillhöra ett starkt team tillsammans med mjukvaruarkitekter och seniora utvecklare där du i en central roll är med och påverkar hela processen!

Uppdragsgivare:
Fujitsu Sweden AB

Ort:
Linköping

Omfattning:
Tillsvidareanställning, heltid med fast månadslön

Sista ansökningsdag:
2018-08-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt

För mer information:
I denna rekrytering samarbetar Fujitsu med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Aronsson på erik.aronsson@dfind.se eller 0724-51 82 28

Kvalifikationer

För denna tjänst ser vi att du har kunskap och erfarenhet i följande områden:
  • Högskole-/civilingenjörsexamen (Computer Science eller liknande)
  • Erfarenhet av mjukvaruutveckling och applikationsdesign
  • Erfarenhet av Microsoft plattformen, .NET/C# och modern webbteknik
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Det är även meriterande om du besitter kunskap inom:
  • Enterpriseapplikationer, gärna från ett produktutvecklingsbolag
  • Erfarenhet som mjukvaruarkitekt
  • Azure och SaaS
  • Konfigurerbara och kundanpassade lösningar
Har du en god samarbetsförmåga med ledaregenskaper samt vill ha en central roll där du har ett stort ansvarsområde? Då ska du söka den här tjänsten! Här har du verkligen chansen att vara med på en spännande resa där du själv får vara med att påverka både utvecklingen och produkten.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.