Vill du jobba med programmering?

Vill du jobba med programmering?

Är programmering mer än bara ett jobb för dig?
Sök då denna spännande tjänst redan idag, Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som programmerare kommer du jobba med ren programmering. Arbetsuppgifter varierar beroende på vilket uppdrag du hamnar på och även vilken kompetens du har. Som programmerare kan du exempelvis arbeta med programmering inom C, C++ eller C#. Du kan även arbeta med tekniska realtidsystem.

Din profil

Skallkrav:
utbildning inom Teknisk Fysik, Datateknik, Mjukvaruteknik, Informatiosteknologi, Systemvetenskap sve/eng flytande tal o skrift svensk medborgare
körkort

Meriterande:
kännedom av agila arbetsmetoder

Som person vet vi att du bör ha ett genuint intresse för programmering. Vi ser att du har en fallenhet för problemlösning samt att du trivs i rollen som konsult.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 100%
Placering: Linköping
Antal tjänster: 2
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett nordiskt teknikkonsultbolag med cirka 1900 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företagets kunder finns inom segment som flyg och försvar, telekom, verk och myndigheter samt industri.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.