Vi söker junior programmerare till gigant

Vi söker junior programmerare till gigant

Nu söker vi dig med stort intresse för programmering som vill påbörja en fantastisk resa på ett företag som kommer att kunna hjälpa dig nå dina drömmar. Låter det intressant? Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som programmerare i detta uppdrag kommer du att bli en viktig del av ett utvecklingsteam fokuserat på utvecklandet av det nya 5G nätet. Du kommer att arbeta i ett team av 7 personer med hög kompetens som kommer att hjälpa dig på din resa att bli en riktigt duktig programmerare.
Om du har ambitioner som sträcker sig utanför Sveriges gränser så är det här företaget för dig då de har kontor i hela världen och erbjuder dig möjligheten att resa eller byta kontor om du vill det.
Då företaget arbetar med framtidens teknik får du möjligheten att arbeta i toppmodena språk och ramverk.

Din profil

Skallkrav
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område
  • Goda kunskaper av C++
  • Hanterar engelska i tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet inom relevant område

För att lyckas som programmerare i detta uppdrag behöver du verkligen brinna för just programmering. Företaget arbetar agilt med scrum så du ska besitta en god samarbetsförmåga. Eftersom du som programmerare i detta uppdrag arbetar med helt ny teknik är det viktigt att du är bekväm med feedback gentemot dina kollegor samt din kod.

Villkor

Ort: Linköping
Omfattningt: Heltid, 6 månaders provanställning
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande!
Mer info
Kontaktperson Robin Törnblom
Telefon 0722-07 89 94
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande leverantör av utrustning och tjänster till telekomoperatörer. Företaget arbetar redan med mobilteknologi för 2G, 3G och 4G, de förbereder just nu för att ta steget in i nästa generations mobiltelefoni, 5G. Företagets verksamhet innefattar även drift och underhåll av mobilnät.
Företaget har ett bra introduktionsprogram där du får komma in i hela företagets historia, kultur och framtidsvisioner. Du kommer från början att bli väl bemött och omhändertagen av dina medarbetare i teamet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.