Vi söker en mjukvaruutvecklare till spännande företag i Linköping!

Vi söker en mjukvaruutvecklare till spännande företag i Linköping!

Är du en lagspelare med stort intresse för mjukvaruutveckling? Vill du arbeta på ett företag i centrala Linköping som genomsyras av laganda och utvecklingsmöjligheter? Sök då denna tjänst redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta agilt i ett team som består av 8 personer. Du kommer ansvara för egna projekt men samtidigt arbeta i ett tight team där fokus är att dela med sig av sina erfarenheter och hjälpa varandra utvecklas och ro projekten i hamn. Du kommer vara involverad i hela utvecklingsprocessen, från start till mål.

Denna tjänst innefattar en kreativ arbetsroll i ett tätt samarbete med kollegorna i teamet.

Din profil

Skallkrav:
  • Ingenjörsutbildning med fokus på mjukvaruutveckling
  • Svenska & engelska
  • Kunskap inom Java
Meriterande:
  • Erfarenhet av designarbete och bildanalys
  • Erfarenhet av agilt arbete
  • Förståelse för app-utveckling
Som person är du öppensinnad och flexibel. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Villkor

Startdatum: 7/1-2020 eller enligt överenskommelse
Placering: Linköping
Arbetstider: 08-17 - möjlighet till flextid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så tveka inte på att söka denna tjänst redan idag!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är världsledande på marknaden för avancerad mätteknik genom bildanalys. Deras produkter används för att utvärdera exempelvis säkerhet i bilar, idrottsutövares prestationer och mycket annat. I Linköping är de 20 anställda och det är på detta kontor som all utveckling sker. Försäljningen av deras produkter görs runt om i Europa.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.