Vi söker UX-designer till spännande företag i Linköping!

Vi söker UX-designer till spännande företag i Linköping!

Vill du arbeta med att effektivisera arbetsflödet ur ett UX-perspektiv? Vill du arbeta på ett företag som sätter teamkänsla och utveckling i fokus? Sök då denna tjänst redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som UX-designer kommer du att arbeta med att förvalta produktportföljen ur ett UX-perspektiv. Du kommer att arbeta i en tät dialog med utvecklarna för att söka utvecklingsmöjligheter och effektivisera arbetsflödet. Övriga arbetsuppgifter i denna roll är att förstå och testköra produkter tillsammans med kunder, förstå deras behov och arbeta fram kundanpassade lösningar. Du kommer även arbeta med framtida produkter och hur de ska designas.

Introduktionen innehåller ett introduktionsprogram på tre månader där du får ta del av all den information som du kommer behöva i tjänsten. Du kommer även arbeta i ett team med fyra kollegor.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning: Master of Science
  • Svenska & engelska
  • Kunskap inom UX (användarbeteende)
Meriterande:
  • Erfarenhet av mätning och testning
  • Erfarenhet inom matte- och bildanalys
  • Domänkunskap
För att på bästa sätt passa in i denna tjänst är du en driven och utåtriktad person som gillar utmaningar och att få vara kreativ i din arbetsroll. Du är en nyfiken och prestigelös lagspelare som fokuserar på att skapa dig värdefull kunskap och delar detta med övriga i teamet.

Villkor

Startdatum: 7/1-2020 eller enligt överenskommelse
Placering: Linköping
Arbetstider: 08-17 - möjlighet till flextid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så tveka inte på att söka denna tjänst redan idag!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är världsledande på marknaden för avancerad mätteknik genom bildanalys. Deras produkter används för att utvärdera exempelvis säkerhet i bilar, idrottsutövares prestationer och mycket annat. I Linköping är de 20 anställda och det är på detta kontor som all utveckling sker. Försäljningen av deras produkter görs runt om i Europa.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.