Utvecklare inom 3D-teknik sökes!

Utvecklare inom 3D-teknik sökes!

Är du nyexad civilingenjör som vill fortsätta utvecklas? Då är det helt klart dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att arbeta i ett team om ca 8 personer där ni tillsammans arbetar för att utveckla produktionsverktyg och algoritmer för att skapa 3D-modeller. Dessa modeller används sen för att göra om satellitbilder till 3D-bilder som sedan används av deras kunder. Hos vår kund arbetar man som ett team och stöttar varandra hela vägen. Under den första tiden kommer du att ha en kollega som finns där för extra stöttning.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunskap om C och C++
  • Svenska
  • Engelska
Meriterande:
  • Civilingenjör med inriktning mot data/media/medicinteknik
  • Kunskap av QT
  • Jobbat i grupp sen innan
För att passa in hos vår tror vi att du är nyexad civilingenjör inom data, media eller medicinteknik. Som person är du social och gillar att arbeta i projektform tillsammans med övriga kollegor.

Villkor

Start: Omgående eller enligt ök.
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Linköping

Urval sker löpnande så skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-314173
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag i framkant! De arbetar med att utveckla produktionsverktyg och algoritmer för att skapa 3D-modeller som sedan används av deras kunder. Företaget består av ca 80 medarbetare och här i Linköping sitter 40 personer. De sitter i öppna kontorslandskap och samarbetar tätt tillsammans. De befinner sig just nu i en expansionsfas och växer inom flera olika områden så ta nu chansen för att få möjlighet att jobba hos ett företag som brinner för utveckling.

Här får du chansen att arbeta med duktiga kollegor där du kan lära dig väldigt mycket. Vår kund ligger långt fram gällande utveckling inom teknik.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.