Utesäljare med högt driv!

Utesäljare med högt driv!

Gillar du att träffa nya människor varje dag? Drivs du av att göra bra affärer? är du självständig och framåt? då tror jag detta jobb kan passa dig!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet går primärt ut på att marknadsföra och sälja systemstöd inom servicebrancshen .Som utesäljare kommer du att besöka nya potentiella kunder i hela Sverige.Till skillnad mot andra säljjobb så bygger du här upp din egen kundstock, som du sedan ska förvalta och förädla du utför kalla samtal och prospekterar själv. Detta innebär stora förtjänstmöjligheter och varierande försäljning mot framförallt nya kunder. Här har du chansen att jobba självständigt och utveckla dina säljkunskaper till en ny nivå!

Känner du att det här är ett jobb som du tror passar dig så tveka inte med att skicka en ansökan eller höra av dig så berättar jag gärna mer om jobbet.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Är kreativ och är duktig på att hitta nya vägar för att hitta kunder
  • Är en framåt person som drivs av att göra affärer
  • Är självgående och målinriktad
  • Gillar högt tempo och har mycket energi
  • Är strukturerad och förtroendeingivande
  • Innehar B-körkort
  • Behärskar både svenska och engelska i tal o skrift
Villkor

Omfattning: Heltid, flextid
Villkor: 6 månaders inledande provanställning som sedan övergår till fastanställning.
Start: Enligt överenskommelse.
Ort: Linköping

Urval sker löpande, sök tjänsten idag!

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-31 41 73
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 sept (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta är ett säljbolag med en mycket attraktiv produktmix inom kvalitetssäkring av systemstöd i servicebranschen. Det är ett företag som lägger stor vikt på att hjälpa sina kunder att nå högre kvalitet på sina servicetjänster och få daglig överblick i utförda tjänster. Långsiktiga lösningar och långsiktigt partnerskap är viktigt!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.