Ung talang inom Mjukvaruutveckling sökes!

Ung talang inom Mjukvaruutveckling sökes!

Vill du arbeta med algorimter? Är utveckling något du brinner för?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du arbeta med inbyggda realtidssystem och säkerhetssystem för framtidens bilar. Du kommer ingå i ett team som arbetar i projektform. Teamet som du kommer ingå i består av en teamleader och utvecklare. Ni kommer ha ett tätt sammarbete med olika stödjande funktionsroller.
I detta uppdrag som mjuktvaruutvecklare kommer du arbeta med spännande teknik, få möjligheten att följa produkten från ax till limpa och även få goda möjligheter att välja din egen utvecklingsväg. Kanske vill du bli mer specialist eller få arbeta med olika projekt inom olika områden.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst Högskoleutbildning inom program- och algoritmutvecklare
  • Behärska programmering i C
  • Svenska
Meriterande:
  • Behärska programmering i C embedded system
  • Kunskap inom olika kommunikationsprotokoll
För att du ska passa in som Mjukvaruutvecklare hos vår kund bör du vara en person som har det enkelt att sammarbeta med andra. Du bör också vara en person som gillar att ta egna initiativ och arbeta strukturerat. Som mjutvaruutvecklare hos vår kund tycker du teknik är intressant, gammal som ny.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Linköping
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07:00-16:00 med tillgång till flex
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722845896
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett innovativt IT-konsultföretag med 20 års erfarenhet av IT- och kommunikationsteknik. Vår kunds konsulter gör det möjligt för företag och organisationer att dra nytta av möjligheterna i den anslutna världen, för att förbättra sin konkurrenskraft eller för att uppnå effektivitetsvinster. Vår kunds expertis spänner över nästan hela världen och leveransen finns både lokalt och globalt.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.