Ung talang inom Mjukvaruutveckling sökes!

Ung talang inom Mjukvaruutveckling sökes!

Är c++ något som du har fallenhet för? Gillar du att arbeta i team?
Sök då denna utmanande tjänst redan idag! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Du som mjukvaruutvecklare ska arbeta i team som består av en teamleader, produktägare och utvecklare med en närvarande linjechef som stöd. Du kommer samarbeta tillsammans med dina kollegor och även andra team som är på olika nivå. Som mjukvaruutvecklare hos vår kund arbetar man mot tydliga mål inom design och planering. Mjukvaruutvecklaren är den personen som kommer få lösa en del problem, utveckla metoder och verktyg i tätt samarbete med andra för att ständigt förbättra produkten.
Som mjukvaruutveklare kommer du även få arbeta med nästa generations mobiltelefoni.

Din profil

För att du som mjukvaruutvecklare ska passa hos vår kund måste du tycka om att arbeta i team men även självständigt. Du ska ha lätt för att ta egna initiativ och kunna arbeta strukturerat, Teknik är något som du tycker är intressant, ny som gammal.

Skallkrav:
  • Minst högskoleutbildning med skolans erfarenheter av c++
  • Svenska
Meriterande:
  • Kunskaper inom Git och Nätverk
  • Telekomkunskap
Villkor

Start: Omgående
Placering: Linköping
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07:00-16:00 med tillgång till flex
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722845896
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 nov (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett innovativt IT-konsultföretag med 20 års erfarenhet av IT- och kommunikationsteknik. Vår kunds konsulter gör det möjligt för företag och organisationer att dra nytta av möjligheterna i den anslutna världen, för att förbättra sin konkurrenskraft eller för att uppnå effektivitetsvinster. Vår kunds expertis spänner över nästan hela världen och leveransen finns både lokalt och globalt.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.