Tungmekaniker sökes!

Tungmekaniker sökes!

Gillar du att meka med fordon och har ett stort fordonsintresse? Ansök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mekaniker hos vår kund kommer du göra service och reparation av tunga fordon. Du kommer ha kollegor runt omkring dig som kommer hjälpa dig till en början och finnas där för stöttning. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Fordonsintresse, förstå mekanik
Meriterande:
  • Kunna svetsa
  • Hydralikkunskap
  • El kunskaper
Personliga egenskaper och beteenden:
I rollen som mekaniker hos vår kund behöver du som person vara positiv och stresstålig. Du behöver besitta vett och etiket och socialkompetens för att kunna bemöta kunder.

Villkor

Ort: Linköping
Start: 9/12 2019
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722027812
Område Linköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund utför ombyggnader, reparationer och service av tunga fordon. De är auktoriserade servicepartner för Palfinger Hinz och Hiab. Mer information ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.