Testingenjör till världsledande företag!

Testingenjör till världsledande företag!

Har du ett genuint intresse för teknik? Gillar du att jobba i team? Titta hit, jag har jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som tar emot beställningar av andra avdelningar för hur tex en hårdvara ska byggas upp. Ni kommer tillsammans göra en analys av hur det ska byggas upp och tillverkas och vad som ska beställas för att sedan konfigurera produkten innan den går vidare i processen. Vissa produkter görs på några dagar medans vissa projekt kan ta upp till ett år. Det kommer även in supportärenden från produktavdelningen där du hjälper till att felsöka och hitta lösningen på problemet.

Här har du chansen att jobba för ett företag som satsar på samhället och vill att alla ska lyckas i sitt jobb och har verktygen för att göra det.

Din profil

För att trivas och lyckas i tjänsten krävs att du har slutfört en teknisk utbildning på gymnasienivå, har du även erfarenhet med nätverk och server så kan denna tjänst passa dig som handen i hansken.

Du bör ha ett brinnande intresse för att lära dig, du gillar att ta eget ansvar och fullföljer dina arbetsuppgifter.Du gillar att arbeta tillsammans i team samt är en problemlösare som inte ger upp, Och har ett genuint intresse för teknik!

Skallkrav
  • Engelska i tal och skrift
  • Kunskap inom Unix och/eller Linux
  • Kunskap inom nätverk och/eller server
Meriterande
-Ha erfarenheter med cloud-lösningar

Villkor

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande leverantör av utrustning och tjänster till telekomoperatörer. Företaget arbetar redan med mobilteknologi för 2G, 3G och 4G, de förbereder just nu för att ta steget in i nästa generations mobiltelefoni, 5G. Företagets verksamhet innefattar även drift och underhåll av mobilnät.
Företaget har ett bra introduktionsprogram där du får komma in i hela företagets historia, kultur och framtidsvisioner. Du kommer från början att bli väl bemött och omhändertagen av dina medarbetare i teamet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.