Testare sökes!

Testare sökes!

Har du ett genuint intresse för kodning? är du en problemlösare och gillar att hitta lösningar? Sök då tjänsten idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som testare testare kommer du att kvalitetssäkra produkterna som skapas av systemutvecklarna och designer. Verkligen se att koden fungerar och att den har den användarvänligheten som krävs. Inte bara att se till automatisering fungerar utan även att testa produkten manuellt. Du behöver kunna se produkten i helhetsperspektiv och förstå byggmiljön kring den. Vår kund vill nu bredda sitt team med att ha en testare på heltid som har ansvaret för den processen och på sikt kommer att även ta del i programmering samt kontakt med kunder, här har du möjlighet att utveckla dig åt det hållet du vill. Du kommer att jobba väldigt tätt ihop med alla i teamet vilket kräver att du är en god "teamplayer" och kan framföra dina åsikter på ett bra sätt.
Dagliga avstämningar sker i teamet för att prioritera arbetsuppgifterna. All dokumentation kommer att ske via ett ärendehanteringssystem, JIRA. Ni i teamet kommer arbeta mycket tillsammans likt en idéverkstad för att hela tiden komma med förbättringsförslag, ingen idé är en dålig idé. Här har du stor chans att påverka i ett mindre företag som har stora ambitioner!

Din profil

Skallkrav:

YH-utbildning (programmering)
Grundläggande kunskaper inom något programmeringsspråk tex. python,ruby,java,javascript eller likvärdigt.
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande krav:
Högskoleutbildning mot data/it (Programmering)
Hobbyprojekt inom kodning

För att passa i rollen som testare är du en sann problemlösare som ser lösningar. Du är nogrann i ditt arbete och fullföljer det du påbörjat.För att passa in i utvecklingsteamet är du nyfiken och engagerad, vågar ha åsikter och göra dig hörd - allt för att få ett så bra slutresultat som möjligt.

Villkor

Ort: Linköping
Arbetstider: Flexibelt
Omfattning:Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande!
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-314173
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är placerad i centrala Linköping med ett vackert kontor nära citykärnan. I dagsläget är de 10 personer som arbetar på kontoret. Kunden erbjuder en kreativ arbetsplats där du kommer få chans att vara med att jobba i ett kreativt team och utveckla dina ideer och tankar. Det erbjuds flexibla arbetstider i ett öppet klimat där alla har ett genuint intresse för kodning. I detta start-up bolag kommer du få chans att påverka samhället - specifikt, förbättra föräldrars livspussel.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.