Test- och verifieringsingenjör sökes!

Test- och verifieringsingenjör sökes!

Har du erfarenhet av att arbeta i verktyget squish? Har du arbetslivserfarenhet av att arbeta i verktget blackbox?
Se hit! Sök denna spänande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att arbeta i ett team om ca 8 personer där ni tillsammans arbetar för att utveckla produktionsverktyg och algoritmer för att skapa 3D-modeller. Dessa modeller används sedan för att göra om satellitbilder till 3D-bilder som används av deras kunder. Hos vår kund arbetar man som ett team och stöttar varandra hela vägen. Under den första tiden kommer du att ha en mentor som finns där för extra stöttning och underlättar inlärningsprocessen.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör med inriktning IT
  • Relevant arbetslivserfarenhet
  • Svenska
Meriterande:
  • Kunskap av QT
  • Jobbat i grupp sen innan
  • Kunskap av C, C++
För att trivas i rollen bör du trivas i ett företag som speglas av flexibilitet och högt tempo.Vi tror att du sporras lika mycket av att lösa problem tillsammans med kollegorna som på egen hand. Du drivs av att ständigt utveckla och förbättra det befintliga, men är samtidigt nyfiken på att testa nytt.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Linköping
Omfattning: Heltid/tillsvidare
Lön: Enligt ök

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds uppdrag är att bygga världen i 3D och erbjuda en produkt med hög precision och fotorealism. Vår kund har en världsledande teknologi för produktion av avancerad geospatial 3D-data baserad på satellitbilder. All forskning och utveckling sker i vår kunds lokaler i Linköping.
Hos vår kund strävar man efter att ha en inspirerande och inkluderande miljö och där alla medarbetare känner att de gör skillnad.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.