Tekniker med erfarenhet av radiofrekvens eller el sökes!

Tekniker med erfarenhet av radiofrekvens eller el sökes!

Har du precis tagit examen och söker ditt första jobb? Eller vill du ta nästa steg i karriären? Ansök då redan tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som ICT service engineer kommer ditt huvudområde att handla om radiofrekvens. Du kommer ingå i ett så kallat RF (radiofrekvens) team. Där kommer ni tillsammans att arbeta med bland annat konfiguration av produkter, uppgradering samt allmän problemlösning. Det kan även tillkomma administration och dokumentation under vägens gång. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Ingenjör inom teknisk fysik, elektroteknik
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet, behöver inte vara inom radiofrekvens utan inom andra områden inom tekniskfysik eller elektronik.

Personliga egenskaper och beteenden:
Du som person behöver ha ett genuit intresse för teknik och gilla att både arbeta i grupp men även trivas med självständigt arbete för att trivas i rollen.

Villkor

Ort: Linköping
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 072-027812
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200 personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting, helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele. Mer information ges vid intervju tillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.