Systemutvecklare till inhouse-verksamhet

Systemutvecklare till inhouse-verksamhet

Är du på jakt efter ditt första jobb inom programmering samtidigt som du vill få chansen att jobba brett inom systemutveckling? Lockas du av att jobba på ett teknikintensivt företag där innovation och framåtanda står i fokus? Då ska du söka tjänsten som Systemutvecklare idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Systemutvecklare hos vår kund kommer du att jobba i olika in house-projekt med programmering. Du är med i processens alla steg, det vill säga från design, krav, utveckling av mjukvara till integrering och verifiering. I rollen jobbar du tillsammans med andra medarbetare i autonoma, självgående team där du ges möjligheten att rotera runt bland olika arbetsuppgifter. Ni jobbar enligt ett agilt arbetssätt och i gruppen blandas juniora profiler med seniora profiler, vilket ger möjlighet till ett bra utbyte med kunskap och erfarenheter.

Det finns en stor utvecklingspotential i uppdraget, där du som systemutvecklare ges möjligheten att inrikta dig mot dina kompetens- och intresseområden.

Din profil

Skallkrav:
 • Kunskaper inom programmering och systemutveckling
 • Svenskt medborgarskap
Vi ser att du som söker har en kandidat, högskoleingenjörs- alt. civilingenjörsexamen inom något av följande:
 • Datateknik
 • Teknisk Fysik
 • Elektro
 • Telecom
 • Medieteknik
 • Innovativ programmering
 • Statistik och dataanalys, med kurser inom algoritmutveckling
 • Matematik, med kurser inom algoritmutveckling
 • Kognitionsvetenskap med inriktning programmering
Meriterande krav är om du har kunskap inom C, C++, Java, C#, Python, och/eller .Net.

För att passa in i rollen som systemutvecklare hos vår kund ser vi att du är hungrig och nyfiken och vill lära dig mer inom ditt område. Du kommer att jobba i team vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga. Du tar initiativ och skapar dina egna förutsättningar, även om de inte finns angivna. Som person lockas du av att jobba i ett teknikintensivt företag och du vill ständigt utvecklas.

Villkor

Omfattning: Heltid 8-17
Ort: Linköping
Start: Omgående

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722845896
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett nordiskt teknikkonsultbolag med omkring 1900 anställda. De är ett av Sveriges ledande företag och de arbetar med spännande teknik i dess yttersta framkant! Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.