Systemutvecklare till hett finansbolag!

Systemutvecklare till hett finansbolag!

Gillar du att arbeta i team där du får utveckla dina idéer tillsammans med dina kollegor? Vill du arbeta på ett företag där fokus är utveckling av en helt ny produkt och där du har stor möjlighet att påverka? Då ska du söka tjänsten idag, eller tipsa någon du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos vår kund kommer du arbeta både med att utveckla företagets befintliga system samt att göra nya releaser. I arbetet förekommer allt från krav, design till implementering och tester. Du arbetar i team där du både utvecklar i front-och backend.

Din profil

Skallkrav:
  • Yrkeshögskola: Bra kunskap inom C++
  • Svenska & Engelska I tal & skrift
Meriterande:
  • Högskoleutbildad - Bra kunskap inom C#
  • Annan erfarenhet inom systemutveckling
  • Ha kunskap inom testing sedan tidigare
  • Ingenjörsutbildning
För att passa in i teamet hos vår kund måste du brinna för systemutveckling samtidigt som du vill fortsätta lära dig nya saker för att kunna fortsätta att utvecklas. Du måste kunna ta ansvar för att driva dina egna ärenden framåt samtidigt som du ska kunna arbeta i team med andra.

Villkor
  • Heltid
  • Arbetstider: 8-17 eller enligt ÖK
-Start: 19/1 eller enligt ÖK
Mer info
Kontaktperson Amanda Lundgren
Telefon 0735155155
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett Fintech bolag som har kontor i Stockholm och Linköping. Företaget är leverantör av finanssystem till finansförvaltningar inom industrin. De jobbar med system som sammanställer bolagets ekonomi och liknande system. Bolaget har i dagsläget 23 stycken anställda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.