Systemingenjör för underhållssystem sökes!

Systemingenjör för underhållssystem sökes!

Letar du efter ett nytt spännande arbete? Vill du jobba med teknikens framkant? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som systemingenjör för underhållssystem/underhålsberedare inom Gripen Support kommer du att utveckla en underhållslösning för Gripen E/F. Dina dagar kommer bestå av att driva projekt tillsammans med dina andra kollegor inom andra enheter inom Saab. Några exempel på vad dina dagar kan innehålla är flygplansinnehåll, ta fram krav och rekommendationer för kundens verkstäder för flygplansunderhåll. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav
  • Högskoleingenjör eller lägre relevant arbetslivserfarenhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet i underhållsberedning eller utveckling av underhållslösningar
Meriterande:
  • Erfarenhet av flygplansunderhåll från flygvapnet, Saab eller GKN
  • Erfarenhet i underhållsberedning eller utveckling av underhållslösningar från Saab eller FMV
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som systemingenjör hos vår kund behöver du som person vara strukturerad och driven som person. Du behöver besitta ett tankesätt att det ska kännas naturligt att komma på nya lösningar kring problem. Då du kommer arbeta i ett team, är det även viktigt att du är duktig på att kommunicera med andra.

Villkor

Ort: Linköping
Tider: Dagtid
Period: 2020-04-20 - 2020-10-30 goda chanser till förlängning
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Mer information ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.